per pagina
 • GEBOORTEKAARTJE MET NAAM VAN HOUT 'RIVER'
  GEBOORTEKAARTJE MET NAAM VAN HOUT 'RIVER'

  OmschrijvingStoer en origineel kraftkleurig geboortekaartje met zwarte en mintgroene hartjes, gecombineerd met een naamhanger van hout.

  Kaartje: 7,5 x 13 cm
  Dubbelzijdig bedrukte kaart van mooi, stevig, ongestreken papier.Hout:…

 • GEBOORTEKAARTJE MET NAAM VAN HOUT JONGEN 'QUINN' MET BIJPASSEND KRAAMFEESTKAARTJE
  GEBOORTEKAARTJE MET NAAM VAN HOUT JONGEN 'QUINN' MET BIJPASSEND KRAAMFEESTKAARTJE

  Stoer en super hip kraftkleurig geboortekaartje met vintage/grafische letters en een jeans kleurige strook aan de onderzijde, gecombineerd met een naamhanger van hout en een bijpassend kraamfeestkaartje.

 • GEBOORTEKAARTJE LABEL STOF KATOEN MET KOPER ROSE GOUD FOLIE 'ROO'
  GEBOORTEKAARTJE LABEL STOF KATOEN MET KOPER ROSE GOUD FOLIE 'ROO'

  Stoer en origineel kraftkleurig geboortekaartje met vintage/grafische letters en een witte rand aan de onderzijde, gecombineerd met een stoffen label van ruw katoen, bedrukt met rose goudfolie. Ook bedrukking in goud of zilver.

 • TROUWKAART 'THE WOODS'
  TROUWKAART 'THE WOODS'

  Unieke, gepersonaliseerde dubbele trouwkaart met op de voorzijde een logo en op zowel de voor- als achterzijde het silhouet van eigen huis en tuin. De kaart kan worden dicht geknoopt door middel van een bevestigd koperdraadje.

per pagina

Inspiratie voor jouw geboortekaartje

Op zoek naar inspiratie voor jouw geboortekaartje? Hier vind je een kleine greep uit de ontwerpen die Zoetje heeft mogen maken voor hippe meisjes en coole jongetjes. Omdat Zoetje alle geboortekaartjes geheel op maat maakt, is geen enkel kaartje hetzelfde. Ieder uniek ontwerp is zo ontzettend leuk en heeft zijn geheel eigen stijl. Zoetje laat dit graag aan jou zien en wellicht krijg je door het kijken op deze inspiratiepagina, zelf ook een tof idee voor jouw geboortekaartje!


Geboortekaartje op maat

Kun je niet kiezen? Maak combinaties van verschillende kaartjes door de mooiste elementen samen te voegen tot een geboortekaartje. Het is ook mogelijk om een geheel nieuw ontwerp te laten maken, zodat jullie een super uniek geboortekaartje voor jullie zoon of dochter kunnen versturen. Geef jouw ideeen door via info@zoetje.com en Zoetje gaat heel graag voor je aan de slag. Geen zorgen, alle aanpassen (ongelimiteerd) zijn gratis, want het kaartje voor jullie kindje moet uiteindelijk helemaal perfect zijn!

© 2011 - 2021 Zoetje en Nozem geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel