per pagina
    1 - 45 van 52 resultaten
  • 1
  • 2

GEBOORTEKAARTJES VAN GROEIPAPIER & GERECYCLED VEZELPAPIER


Een milieuvriendelijk geboortekaartje, gemaakt van de meest prachtige papiersoorten.
Kies uit prachtig vezelpapier of uniek groeipapier. 

Het vezelpapier bestaat uit landafval; bladeren en stengels die overblijven van de oogst. Je ziet de vezeltjes daadwerkelijk terug in het papier, wat het een prachtige, unieke uitstraling geeft.

Of kies je voor een geboortekaartje van groeipapier? Kondig de geboorte van jullie kindje aan op een wel heel bijzondere manier en kies voor een prachtig ontwerp op bloeipapier. Uniek, duurzaam en mileuvriendelijk!

Het mooie papier van deze geboortekaartjes bevat zaadjes en wordt daarom ook wel zaadjespapier genoemd. Het papier heeft door deze zaadjes een grove structuur met kleurnuances door de pitjes die je ziet zitten . 


DUBBEL GENIETEN


Eerst ontvang je dit prachtige kaartje met het geweldige bericht dat er een kindje is geboren. Daarna 'plant' je het kaartje, en kan iedereen in jouw omgeving inclusief de bijen, vogels en vlinders, genieten van de opkomende bloemen. Staat ook nog super leuk in de tuin of in een pot. En iedere keer als je naar de bloemen kijkt, denk je aan het pasgeboren kindje..


HOE WERKT HET?


Leg het geboortekaartje van groeipapier op een laagje aarde en bedek tevens met wat aarde. Bevochtig de aarde iedere dag en je ziet dat de zaadjes na een dag of zeven ontkiemen. Nog even geduld en je kunt genieten van jouw bloemen!

© 2011 - 2024 Zoetje en Nozem geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel