ZOETJE WERKWIJZE


Leuk dat je hebt gekozen voor een geboortekaartje van Zoetje!


HOE WERKT HET?


Bestel jouw kaartje via de site en geef in het tekstvak 'Ontwerpwensen & Teksten' de wensen door ten aanzien van het ontwerp, samen met de informatie voor op de kaart, zoals; de naam (indien reeds gekozen), de uitgerekende datum, gedichtjes, teksten, adresgegevens enz. (Uiteraard ben je ook vrij om een mail te sturen naar info@zoetje.com met al jouw vragen en ideeen). 

Na het plaatsen van de bestelling, ontvang je een bevestiging en geef ik door wanneer je, op basis van jouw wensen, het eerste (digitale) ontwerp van het door jou gekozen kaartje kunt verwachten. 

Het ontwerp is inclusief:

* kleurwijziging
* lettertype wijziging
* 3 aanpassings rondes

Het is ook mogelijk om een combinatie van bestaande ontwerpen te laten maken.


Wil je naast de geboortekaarten ook nog gebruik maken van de andere opties die ik aanbied, zoals enveloppen, sluitstickers en adresetiketten, ga dan naar MOOI VERZENDEN en voeg jouw favorieten toe aan het winkelmandje (pas aan naar het juiste aantal!). Mocht je kiezen voor adresetiketten, dan stuur ik je een bestand toe, waarin de adressen mogen worden ingevoerd. 


GEBOREN!


Zodra de kleine is geboren ontvang ik graag de geboortegegevens per mail (info@zoetje.com). Ik stuur dan de aangepaste kaart via de mail retour, samen met de factuur. Na het akkoord op de kaart en de betaling van jouw bestelling, worden de kaarten gedrukt.

De kaartjes ontvang je tussen de 2 en 5 werkdagen. Dit is afhankelijk van de kaart en bijbehorende materialen die je hebt gekozen. Na de verzending door Zoetje, ontvang je een track en trace code, zodat je het pakket kunt volgen.


 

 

© 2011 - 2024 Zoetje en Nozem geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel