Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Vera
  Wauw, wat een feest om onze geboortekaartjes te ontvangen!! Echt met liefde en passie gedaan dat zie je aan alles.

  Marije heeft voor onze zoon een uniek geboortekaartje gemaakt, helemaal ons!
 • Geplaatst door Niek en Anne
  Wij zijn ontzettend blij met ons prachtige kaartje! De communicatie met Marije (Zoetje) was heel erg prettig. Geen aanpassing was teveel gevraagd. Het was een feest om de kaartjes te ontvangen! Een hele dikke aanrader voor iedereen die opzoek is naar een origineel geboortekaartje.
 • Geplaatst door Joey & Marlous
  Marije heeft voor de 2e keer een geboortekaartje voor gemaakt. Wat zijn we er blij mee! Het contact met Marije verliep ook soepel, ze houdt heel erg rekening met je wensen en je mag zo vaak aan laten passen als je wilt tot het kaartje helemaal naar wens is. En de ontvangst van de kaartjes is gewoonweg een feestje! Blijft enorm leuk zo'n geweldig mooi pakket te mogen ontvangen in deze bijzondere (kraam)tijd. Marije gaat nu ook onze trouwkaart ontwerpen. Dank je wel Zoetje!
 • Geplaatst door Irma
  Zoetje heeft een erg mooi en custom made geboorte kaartje voor onze dochter gemaakt. Helemaal naar onze smaak. Goeie en snelle communicatie en top service en erg leuk ingepakt met een leuk berichtje erbij! Aanrader.
 • Geplaatst door Karlijn
  Een feestje alleen al om uit te pakken als je de kaartjes binnen krijgt! Daarna ook alleen maar complimenten over het originele kaartje! Super fijne en snelle communicatie met Marije!

  Nogmaals, dank!

  Liefs Jelmer, Karlijn en Ole!
 • Geplaatst door Maarten claes
  Voor de tweede maal mocht Zoetje aan de slag voor ons. Ditmaal voor ons zoontje Midas. Het resultaat is wederom prachtig!
  Duidelijke en heldere communicatie en een prachtige creatieve inbreng! Een aanrader!
  Bedankt * 1000
 • Geplaatst door Nellie
  Echt een aanrader! Zoveel mogelijkheden en het resultaat is schitterend, we zijn heel blij met de geboortekaartjes! En alles wordt zo feestelijk verpakt, erg leuk! Super bedankt!
 • Geplaatst door Charlotte
  Wat een leuke ontwerpen en wat een flexibiliteit en mogelijkheden! Omdat wij niet wisten of wij een jongen of een meisje zouden krijgen, hadden wij twee ontwerpen nodig, dit was totaal geen probleem!
  Wat een feestje om de kaartjes uiteindelijk te mogen ontvangen! Echt iets om naar uit te kijken in de kraamweek!
  Dank voor de medewerking en je snelle reacties Marije! Wij zijn blij met het resultaat!

  Groetjes, Wouter, Charlotte, Noortje en Pepijn
 • Geplaatst door Marloes
  Een absolute aanrader!!! Het contact is makkelijk, persoonlijk, wordt goed meegedacht en de service is super! Veel reacties op de kaartjes.. wat origineel! Super mooi kaartje! Nog nooit zo'n kaartje gezien!! - dit is wat wij wilden
  Daarbij wordt het pakket (kaartjes) met zorg verstuurd. Julius en wij als ouders hebben een mooi aandenken.

  Marije, enorm bedankt!
 • Geplaatst door Tanya
  Heel blij met de geboortekaartjes voor onze dochter. We hebben alles naar onze wens aan kunnen passen, tot in het kleinste detail. Het contact met Marije verloopt snel en soepel. En als extra verrassing een mooi cadeau bij levering van de kaartjes
  Groet, Jasper en Tanya
 • Geplaatst door Anna
  Zoetje is een absolute aanrader! Wij hebben voor al onze 3 kinderen Dries, Judie en Marie kaartjes laten maken. Ze zijn allemaal uniek en heel speciaal geworden, de reacties waren erg bijzonder. Bedankt voor de snelle service, en het uitpakken van de doos die je op stuurt blijft een cadeautje aanzich!

  Lieve groetjes
  Anna & SjAak van Doorn
 • Geplaatst door Joël en Esmeralda
  Beste Marije,
  Wij zijn zeer dankbaar voor je creativiteit. Niet alleen het kaartje is zeer origineel, maar ook de levering van de kaartjes is op een zeer originele manier gedaan. Wat een verrassing dat het zo leuk ingepakt was met een leuk cadeautje erbij. Origineler kan niet. Bedankt. Groet, Esmeralda en Joël
 • Geplaatst door Roos Kramer
  Vanochtend hebben wij de geboortekaartjes van onze dochter ontvangen, we zijn ontzettend blij met het eindresultaat en de samenwerking met Marije. We raden iedereen dan ook aan om zijn/haar kaartjes hier te bestellen. Bedankt voor alles Marije!

  Liefs, Sien, Michiel en Roos
 • Geplaatst door Wibe & Shanijda
  Heel blij zijn wij met onze unieke geboorte kaartjes van Zoetje & Nozem voor onze dochter. De samenwerking met Marije was fijn, soepel en snel. Kaartjes zijn snel geleverd en dit was een feestje om uit te pakken. Heel zorgvuldig, en goede kwaliteit. Zeer tevreden, een echte aanrader!

  Groet,

  Wibe, Shanijda & Primrose
 • Geplaatst door Marianne
  Hallo Marije,
  Bedankt dat je, op deze korte termijn, ook het kaartje voor onze 2e zoon hebt willen maken. Het resultaat is wederom geheel naar wens en ook deze keer is de illustratie helemaal top!
  Ook de communicatie en afstemming was heel prettig, echte aanrader!
 • Geplaatst door Kim Seijen ten Hoorn
  Lieve Marije,

  We willen je enorm bedanken voor de supergave geboortekaartjes voor ons zoontje. De service die je biedt is geweldig, je reageert snel op berichtjes en wijzigingen zijn zo verwerkt.

  We krijgen zulke leuke reacties op de kaartjes! Wij raden Zoetje zeker aan

  Liefs,

  Clifton en Kim
 • Geplaatst door Maja
  Voor onze kleine man geboortekaartjes besteld en wij zijn zeer tevreden!
  Je reageert snel, denkt mee voor aanpassingen. De kwaliteit van de kaartjes zijn super, ze waren snel bezorgd en mooi ingepakt
  Marije je bent een aanrader voor geboortekaartjes!! We krijgen leuke reacties.

  En nogmaals bedankt voor het cadeautje.

  Groetjes vanaf het schip,
  Cierán, Maja, Kensi en Aiden
 • Geplaatst door Kim
  Lieve Marije,
  Onwijs bedankt voor de prachtige geboortekaartjes. Wij krijgen veel leuke reacties. Het contact was heel fijn, geen wijziging was teveel. Bij ontvangst van de kaartjes, keurig optijd geleverd ook, was het uitpakken alleen al een feestje!! Echt onwijs bedankt!! We zouden iedereen aanraden de kaartjes door jou te laten verzorgen. Heel veel succes met je bedrijf. Liefs familie van der Sman uit Arnhem
 • Geplaatst door Roland Fles
  Hallo Marije

  Wij willen je graag hartelijk danken voor de prachtige kaarten.! Ook zijn we erg positief over de gang van zaken.
  Al met al uiterst tevreden.

  We willen je ook bedanken voor het ontzettend leuke cadeautje (naast het feit dat de kaartjes als cadeautje verpakt waren zat er ook nog een extraatje in).

  Groeten Roland, Mirjam en Dante
 • Geplaatst door Janneke
  Bedankt voor de super mooie kaartjes. Ze zijn precies zo geworden zoals wij in gedachte hadden. Het contact was erg fijn en niets was te gek. Zelfs rondom de feestdagen heb jij er alles aan gedaan dat wij de kaartjes zsm in huis hadden. Echt top!! Nogmaals bedankt!
 • Geplaatst door Kim vd Brink
  Toen we wisten dat we weer een kindje mochten krijgen was de enige niet moeilijke beslissing waar we ons geboorte kaartje gingen bestellen. In aug 2017 hebben we voor onze eerste dochter Nora een prachtig kaartje laten maken. Afgelopen 21-12-19 is ons tweede meisje geboren en heeft Marije weer een prachtige set geboorte kaartjes gemaakt en afgeleverd. Je bestelling ontvangen is al een feestje. Met veel liefde zijn de kaartjes verpakt en heb je zin om ermee aan de slag te gaan. De kaartjes zijn helemaal af, je hoeft niets meer te knutselen alleen nog in de envelop en klaar. Wel zo fijn in je kraamperiode 😉 wij geven Zoetje een 10!
 • Geplaatst door Joanne
  Lieve Marije,
  Heel erg bedankt dat je ook voor ons tweede kindje de geboortekaartjes hebt ontworpen en gemaakt. Het contact was weer erg fijn en de kaartjes zijn weer erg mooi geworden. We zijn er heel blij mee!
  Liefs Joanne
 • Geplaatst door Fieke
  In 1 woord WAUW!! Wat zijn wij blij met het resultaat, elkaar nooit gesproken alleen via mail contact, en dan zoiets persoonlijks ontworpen, in het echt nog mooier dan op de mail.
  En dan ook nog een feestje als je t thuisgestuurd krijgt, zo bijzonder ingepakt, echt een cadeautje!!
  Lieve marije hartstikke bedankt!!

  Groetjes Phil, Fieke, Jax en Don
 • Geplaatst door Leonie
  Marije heeft voor ons een bestaand kaartje helemaal verbouwd naar onze wensen. Super fijne communicatie en het eindresultaat is echt precies wat we zochten! Het uitpakken van het pakket was een groot feest. Nogmaals enorm bedankt!!
 • Geplaatst door Judith en Jeroen
  Marije,

  Enorm bedankt voor onze prachtige geboorte kaartjes voor onze zoon Tren. Wat hebben we leuke reacties gehad op het kaartje. Wij zijn ook enorm trots op ons originele kaartje..

  Bedankt voor een fijne samenwerking! Niets is teveel gevraagd.

  Liefjes,

  Jeroen, Judith en Tren
 • Geplaatst door Nathalie Stevens
  We willen Marije heel erg bedanken voor de prachtige kaartjes die ze voor ons gemaakt heeft. We hebben gevraagd om 2 verschillende kaartjes samen te smelten en dat heeft ze perfect gedaan. Marije was ook super behulpzaam en heeft ons kaartje talloze keren aangepast telkens we weer een nieuw detail vonden om nog bij te stellen. We wonen in Italië en ook het versturen van de kaartjes naar Italië en de aangepaste suikerbonenstickers naar België is volledig probleemloos verlopen. Het uitpakken van de kaartjes was een fantastisch moment dankzij de ongelofelijke zorg die Marije aan het inpakken had besteed. Met nog een leuke verrassing toe. Het enige waar we spijt van hebben is dat we Marije nog niet kenden toen ons eerste kindje geboren werd. We raden haar aan iedereen aan!
 • Geplaatst door Francis
  Marije! Super bedankt voor de goede en snelle service. Met als resultaat een heel mooi geboortekaartje voor onze dochter!
 • Geplaatst door Carola
  Geweldig! We zijn zo blij met de keuze van geboortekaartjes bij Zoetje. We krijgen goede reacties terug met: wat leuk! Origineel! Waar vind je zoiets? Nou, bij Zoetje dus :-) we waren erg blij met de goede service, we kregen het ook heel mooi verpakt toegestuurd als een kerstpakket. Heel overzichtelijk en goed verzorgd. Zeker een aanrader
 • Geplaatst door Nick en Imke
  Hoi Marije,

  We waren van te voren al heel blij over hoe het contact verliep tussen ons, je begreep meteen wat we bedoelden en het kaartje was, lucky shot, in een keer maken direct al naar onze wensen, echt super.

  Veel leuke reacties gehad en steeds als we de kaart zien staan in onze kamer zijn we trots!

  Bedankt en we onthouden je site als tip voor anderen.
  Groetjes Imke & Nick
 • Geplaatst door Marieke
  Na lang zoeken naar een geboortekaartje zijn we via instagram bij zoetje terecht gekomen. We waren meteen verliefd op de geboortekaartjes die terug te vinden waren op de website. We hebben proefkaartjes besteld en daarna contact gehad met Marije over eventuele aanpassingen. Er wordt snel gereageerd en kaartjes aanpassen is geen probleem. Kaartjes worden ook snel geleverd in een ontzettend leuke verpakking, maar dat ga ik verder niet verklappen
  Zeker een aanrader om hier je geboortekaartjes te laten maken!
 • Geplaatst door Mascha
  Afgegaan op de positieve reviews en originele kaartjes op de website van Zoetje, besloten wij het geboortekaartje van onze zoon door Marije te laten ontwerpen.
  Alles wat je hier terug leest in de reviews klopt; de communicatie verloopt heel snel en soepel, geen aanpassing was er een teveel, alles klopt en wordt tot in de puntjes verzorgd afgeleverd. Echt een cadeautje! Nogmaals bedankt Marijke!
 • Geplaatst door Vona
  Ook voor de geboorte van mijn tweede zoontje heeft Marije een super geweldige kaart ontworpen. Ik ben enorm blij met de vlotte communicatie, bereidwillig en meedenken in aanpassingen en met het SUPER kaartje als resultaat! En wat een kadootje was het weer om de kaartjes te krijgen en uit te pakken. Dat is de kers op de taart!
  Ik heb heel erg veel positieve reacties gekregen op de kaartjes. De mooie kaartjes van Marije en haar service kan ik iedereen aanraden! Geweldig!
 • Geplaatst door Rosalinde
  Voor de tweede keer zijn wij super blij met het geboortekaartje van Zoetje.

  Nadat wij voor onze oudste zoon een geboortekaartje van Zoetje hadden uitgezocht, begon tijdens de zwangerschap van onze tweede zoon de zoektocht naar een net zo leuk geboortekaartje. Dit bleek onmogelijk. We kwamen dan ook al snel weer uit bij Marije. Na enige mailwisseling, waarin wij onze wensen kenbaar maakten (graag iets anders dan het vorige kaartje, maar wel dat het duidelijk broertjes zijn), heeft Marije voor ons echt een geweldig kaartje ontworpen met een super origineel bouwpakket. Echt zo ontzettend tof en precies wat wij in gedachte hadden. Niks was teveel gevraagd. Ik ben nog al een twijfelaar en het ontwerp is meerdere keren aangepast, maar dat was allemaal geen enkel probleem. Inmiddels zijn de kaartjes allemaal verstuurd (en grotendeels ontvangen) en hebben we (net als de vorige keer) al heel wat enthousiaste reacties gekregen.

  Ook via deze weg nogmaals bedankt voor alles: het prachtige ontwerp, het oneindig aanpassen, het zorgvuldige inpakken, het lieve cadeautje, eigenlijk gewoon het totaalpakket. Alles klopt.
  Mochten we ooit weer in verwachting raken, you never know, dan komen we zeker weer bij je terug.

  Veel liefs, Ron, Rosalinde, Floris en Beau
 • Geplaatst door Laura
  Hoi Marije,

  Voor onze zoon de geboortekaartjes bij jou laten ontwerpen, waarna we zo ontzettend blij waren met het resultaat... daarom bij onze dochter snel de keuze weer gemaakt om jou weer te benaderen voor het geboortekaartje.
  We waren zelf wat aan de late kant maar je hebt meteen snel geregeerd en dat heeft een mooi 2e geboortekaartje opgeleverd.. weer één waar we ontzettend trots op zijn! Waar we ook weer leuke reacties op krijgen.
  De zorg en aandacht die eraan besteed word is een waar cadeautje!!

  Bedankt voor je hulp, aandacht en ontwerpen!!
  Liefs Tjerk Laura
  Jelte Linde
 • Geplaatst door Zillah
  Lieve Marije,

  Ook via deze weg willen we je enorm bedanken voor jouw hulp om al onze wensen op papier te krijgen!
  We blijven het bijzonder vinden hoe snel je al onze wensen wist te vertalen tot een prachtig eindresultaat!

  Ondanks de drukte reageerde je behoorlijk snel en geen enkele aanpassing was voor jou teveel. Het was een feest om de kartjes uit te pakken, wat heb je ze prachtig ingepakt! Je hebt ons enorm veel werk uit handen genomen en hier zijn we je heel dankbaar voor. We raden jou zeker aan bij anderen, want we krijgen veel positieve reacties op de kaart!

  Liefs,
  Kevin, Zillah en Jack
 • Geplaatst door Iris
  Wat zijn wij blij met onze geboortekaartjes die Marije voor onze dochter heeft ontworpen en gemaakt. Precies zoals we verwachtte.
  We hebben al veel positieve reacties gehad over hoe uniek onze kaartjes !

  Er is veel zorg aan besteed, de kaartjes uitpakken waren al een feest!
  Marije hartstikke bedankt namens twee trotse ouders! liefs Rob en Iris
 • Geplaatst door Marleen
  Wij zijn heel erg blij met het kaartje en krijgen daar ook veel leuke reacties op! Het contact met Marije verliep zeer prettig, ik had in mijn hoofd een duidelijk beeld van hoe ik het wilde en Marije kon dat moeiteloos omzetten naar een ontwerp. De responstijd was erg kort, wat ik fijn vond. En ook de uiteindelijke bestelling was snel geleverd, waardoor iedereen binnen een week na geboorte het kaartje in huis had.
  Heel erg bedankt Marije!
 • Geplaatst door Nikky
  De keuze gemaakt om door Marije onze geboortekaartjes te laten maken, omdat de ontwerpen op de site ons erg aanspraken. Zo pietje precies als wij zelf zijn, hebben we het Marije niet heel gemakkelijk gemaakt, maar met haar engelen geduld heeft ze onze wensen heel goed vertaald.

  Ontzettend blij met het eindresultaat! Door de creatieve manier van inpakken, was het daarbij ook ontzettend leuk om de kaartjes uit te pakken. Wij vinden Marije echt een aanrader en mocht het zo uitkomen, zouden wij onze geboortekaartjes zeker weer door haar laten maken.

  De kaartjes zijn vandaag op de bus gegaan en wij zijn erg benieuwd naar alle reacties!

  Marije, nogmaals bedankt!
 • Geplaatst door Rosanne
  Lieve Marije,
  Heel erg bedankt voor de prachtige geboortekaartjes voor onze zoon.
  Je hebt onze wensen super goed vertaald in het kaartje. We hebben al veel complimenten over het mooie kaartje ontvangen!
  Het uitpakken van het pakketje was ook een feestje
  Hopelijk tot een volgende keer
  Liefs Rosanne
 • Geplaatst door Maaike
  Ons geboortekaartjes laten maken aan de hand van onze wensen. Marije begreep gelijk wat we wilden. Contact is liep vlot. Ook de levering van de kaarten waren snel thuis bezorgd. Veel leuke reacties op gehad.
  Kaarten en toebehoren waren netje verpakt,leuk wel een cadeau .
  Al met al voldeed alles aan onze verwachtingen.
  Nogmaals dank Marije!
 • Geplaatst door Emmy
  Super fijn geholpen en wat een feestje was de doos met kaartjes. Te leuk om open te maken eigenlijk. Super bedankt Marije!
 • Geplaatst door Janneke
  We hadden voor een kaartje van Zoetje gekozen vanwege de stoffen die bij de kaarten geleverd waren. Is toch weer even wat anders en vonden wij erg mooi. Ook waren we erg te spreken over dat we de kaart op maat konden maken. Het contact met Marije liep erg soepel: ze reageerde erg snel, kwam met leuke ideeën en begreep meteen wat wij wilde met onze ideeën. Toen we de proefdruk binnen kregen, was deze nog mooier dan verwacht. We hebben erg veel leuke reacties op de kaart ontvangen en zijn zelf helemaal verliefd op de mooie labels. We zouden deze kaarten absoluut aanraden, zowel vanwege de mooie uitvoering als vanwege de super fijne en goede service.
 • Geplaatst door Magdaleen Kragt
  Wat een feestje om onze bestelling uit te pakken!
  Wij zijn onwijs blij met ons geboorte kaartje. Helemaal aangepast naar onze wensen. Alles is mogelijk en niks is te veel gevraagd.
  De communicatie is super verlopen. Echt een aanrader om je kaartjes bij Marije te bestellen.
  Het zal zeker geen teleurstelling zijn.

  Marije nogmaals enorm bedankt!
 • Geplaatst door Celisia
  Hi Marije,

  Echt super bedankt voor jouw inzet bij het ontwerpen van het geboortekaartje van onze zoon.
  Jouw inzet en creativiteit zijn top.
  Ik had een "moodboard" bij je aangeleverd en jij voelde feilloos aan wat ik in mijn hoofd had.
  Niets is je te gek qua aanpassingen.
  Dan nog te zwijgen over je snelle handelen en de manier van verzending. Wat een feest hoe jij de kaarten aanlevert.

  Heel erg bedankt voor alles.
  Hier zitten 2 zeer tevreden klanten.

  Liefs,

  San & Celies
 • Geplaatst door Marleen Kasper
  Wat krijgen we weer een leuke reacties op het geboortekaartje van Zoetje!!
  Marije heeft in 2017 voor onze dochter en nu voor onze zoon het geboortekaartje gemaakt.
  Complimenten voor je geduld, de vlotte communicatie en snelle levering!

  Ontzettend bedankt!

  Groetjes,
  Richard, Marleen, Leah Lou en Pim
 • Geplaatst door Marjolijn & Maarten
  Lieve Marije,
  We hebben lang gezocht naar een geboortekaartje maar toen we jouw website zagen, de mogelijkheden en het fijne contact dat we direct met jou hadden was verder zoeken niet meer nodig! Vanaf het allereerste contact was het een feestje! Alle post die wij mochten ontvangen, van het proefpakket tot aan het uiteindelijke geboortekaartje het waren steeds echt cadeautjes om uit te mogen pakken. Alles zorgvuldig en feestelijk ingepakt en voorzien van een persoonlijk berichtje echt super! Hoe vaak je ook aanpassingen zou willen doen het is voor jou allemaal geen probleem. Je bent eerlijk, warm en snel in je communicatie wat het heel fijn maakt. We vonden het heel prettig om met jou samen te werken en zijn dan ook super enthousiast over het eindresultaat. Bij een volgende feestelijke gebeurtenis zullen wij jou zeker weer contacten. Dank voor alle goede zorgen, voor het zeer attente cadeautje en blijf vooral zoals je bent. Liefs - Maarten, Marjolijn & Suze
 • Geplaatst door Jacobien
  Het was weer een feestje om voor onze tweede de kaartjes uit te pakken en op te sturen. Veel enthousiaste reacties en wij zijn heel blij met de manier waarop wij wereldkundig hebben kunnen maken dat onze zoon is geboren.
  Marije, je service is snel, prettig en persoonlijk. Heel fijn!
 • Geplaatst door Vanessa
  Marije heeft in 2016 en in 2019 de geboortekaartjes gemaakt voor onze twee zoontjes. De reden dat ik dit jaar ook weer voor Marije heb gekozen, is omdat zij mooie originele kaartjes maakt, waar we vele leuke reacties op hebben ontvangen. De communicatie verloopt soepel en snel via de mail, en de kaartjes, enveloppen en adresstickers zijn na de geboorte snel bezorgd. Alles mooi verpakt. Een feestje om uit te pakken!
 • Geplaatst door Romkje
  Wat een geweldig mooi pakketje met genoortekaartjes mochten wij vandaag ontvangen. Een feest om dit pakket te openen.
  Een prachtig geboortekaartje naar onze wens vormgegeven! En helemaal af met bijpassende enveloppe en adressticker!!
  En dat alles met een super snelle en fijne communicatie via de mail.

  Bedankt!
 • Geplaatst door bar
  Echt een top service weer 👌🏻
  Fijn mailcontact en een top resultaat geleverd.
  We hebben weer in spanning zitten wachten tot het pakketje geleverd werd. Het is een feest om het uit te mogen pakken 🤗🥰
  En nu alleen maar positieve reacties op het kaartje!
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 07-04-2020 - Wauw, wat een feest om onze geboortekaartjes te ontvangen!! Echt...  lees meer
 • 03-04-2020 - Wij zijn ontzettend blij met ons prachtige kaartje! De communicatie...  lees meer
 • 01-04-2020 - Marije heeft voor de 2e keer een geboortekaartje voor gemaakt....  lees meer
Plaats een bericht
© 2011 - 2020 Zoetje en Nozem geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.