Gastenboek

  >                           


 • Geplaatst door Kim
  We zijn op woensdag 9 aug ouders geworden van onze kleine meid. Donderdag hebben we alle gegevens doorgestuurd en hadden zaterdag al het kaartje in huis. Wat een geweldige service, hierdoor hadden onze kennissen binnen een week het kaartje in de brievenbus. De reacties van het kaartje zijn lovend. Iedereen vind het leuk en origineel. Voor een eventueel volgend kindje kijken we weer zeker naar deze super service
 • Geplaatst door Odile
  Hi Marije,

  Bedankt voor het maken van de mooie geboortekaartjes. Het was een feest om het pakket uit te pakken. Je had het zo mooi ingepakt! En er zat een hele leuke verrassing bij. Super lief!

  Bedankt dat je zoveel moeite en energie hebt gestoken in het maken van een mooi kaartje en een mooi pakketje. Ik krijg hele leuke reacties van iedereen.

  Groetjes,
  Odile
 • Geplaatst door Danny & Marjolein
  Wat zijn wij onwijs blij met onze geboortekaartjes! Alles is helemaal geworden zoals wij dat graag wilde en kregen keer op keer nieuwe voorbeelden te zien totdat het kaartje helemaal was zoals wij die graag wilden.
  Het pakket wat bij ons binnen kwam was al een feestje op zich! Nogmaals bedankt voor de super leuke verrassing die erbij zat.
  Ook de reacties die we nu ontvangen... Alleen maar leuke!!
  Bij deze nogmaals bedankt voor alles!

  Liefs van Danny, Marjolein, Danouk & Milon
 • Geplaatst door Nicole
  Marije heeft al onze wensen omgezet in een super geboortekaartje voor onze kleine man. Communicatie via de mail liep super en de voorbeeldjes die we kregen gaf ons een goed beeld van de super leuke kaartjes die Marije kan maken.

  De doos waar we vervolgens de kaartjes in kregen was een kadootje opzich en niet te vergeten het leuke kadootje voor onze kleine!
 • Geplaatst door Michael en Katrien
  Geplaatst door Michael en Katrien 26-07-2017 | 13.48
  We zijn helemaal verliefd op ons geboortekaartje. Fantastisch werk Marije, van iedereen krijgen we ook heel leuke commentaar. Bij vragen reageerde je snel, de kaartjes werden erg mooi ingepakt en er zat zelf een gerpersonaliseerd cadeautje bij. Groetjes uit België.
  Liefs Michael, Katrien & Oliver
 • Geplaatst door Jenneke,bas en Lynn
  Lieve Marije,

  Wat een mooi moment toen het pakket binnen kwam! Het open maken was een waar feestje en wat hebben we genoten daarvan. Wij zijn zo blij dat we jou hebben gevonden en dat jij onze prachtige geboortekaartjes hebt gemaakt. Alles kon en zeer goede service. Ook hebben wij zulke mooie reacties ontvangen!! Heel erg bedankt!

  Liefs Bas,Jenneke en Lynn
 • Geplaatst door Ingrid
  Helemaal happy met de geboortekaartjes die met eindeloos geduld tot onze tevredenheid ontworpen werden. Zeer vlotte response en service . En dan de verzending. Prachtig ingepakt alleen daar wordt je al blij van. En we kregen ook nog een cadeautje toen ons meisje geboren was en we de bestelling definitief konden maken.

  Een absolute aanrader!
 • Geplaatst door Marko & Daniëlle
  Toen we op de site van Marije terecht kwamen was het liefde op het eerste gezicht. We wisten meteen dat we door haar een ontwerp voor ons geboorte kaartje wilde laten maken. De service was echt fantastisch, alles kan en mag. We zijn zijn dan ook echt helemaal gelukkig met het eindresultaat.💙
  Zoals al eerder beschreven is was het een feestje om de geboortekaartjes uit te pakken. Echt zo leuk ingepakt allemaal. Dat maakt het nog bijzonderder.

  Lieve Marije onwijs bedankt! 🤗

  Liefs
  Marko, Danielle, Travis & Wren
 • Geplaatst door Judith & Marco
  Zooooo happy met het geboorte kaartje dat je maakte voor ons meissie!! We zochten iets anders dan standaard en vonden dat bij jou!! Een feest om het hele pakket thuis te krijgen...zo mega leuk hoe je alles verpakt!!!

  Ga vooral door met het ontwerpen van je gave kaartjes!!!!! Wij zijn fan!!!!

  Liefs,
 • Geplaatst door Laura Brouwer
  Lieve Marije,
  Wat hebben wij vol trots onze prachtige geboortekaartjes van Soof naar iedereen toegestuurd. En de reacties liegen er niet om, alleen maar lovende woorden.
  Dank je wel voor de goede service, leuke contact via de mail en uiteraard de super mooie kaartjes en het cadeautje. Wat een feest om te ontvangen.
  Liefs van Laura, Arjan, Abel en Soof
 • Geplaatst door Felicia
  Marije heeft onze trouwkaart en menukaart ontworpen. Superblij met het resultaat! Alles verliep snel en ook de bestelling was een kadootje om uit te pakken. Dankjewel, Marije!
 • Geplaatst door Iris Nuijten
  Het geboortekaartje van onze dochter hebben we door Marije laten opmaken tot een eigen creatie. Wat heeft ze dit leuk gedaan, origineel en creatief en dat lokte bij ons heel veel leuke reacties uit. Ook de wijze waarop ze ermee aan de slag is gegaan; snel en alles in overleg. Zelfs de verpakking van de kaartjes was tot in de puntjes verzorgd. Ook voor kleine Juul zat er een leuk kadootje bij. Oprecht een aanrader en een dikke pluim voor Marije!
  Bedankt!!!!

  Groetjes,

  Bas, Iris en Juul
 • Geplaatst door Jeroen & Jolanda
  Ontzettend bedankt voor het prachtige kaartje dat je ontworpen hebt!
  Op jouw site vonden we de stijl voor het kaartje wat we graag wilden, maar toen was het nog kiezen welk kaartje het nou ging worden...
  Na wat aanpassingen is het uiteindelijk een kaartje geworden dat helemaal bij ons past en waar we hele leuke reacties op hebben gekregen!
  Het uitpakken van de doos was echt fantastisch, een feestje waar je helemaal blij van wordt! En dan ook nog zo'n mooi cadeau erbij...
  Nogmaals ontzettend bedankt en veel succes met alle mooie dingen die je verder gaat maken...

  Groetjes van Jeroen, Jolanda, Lars en Kyan.
 • Geplaatst door Anne
  zo blij met onze mooie kaartjes!!!! het was leuk om samen tot een bijzonder kaartje te komen. en het was een genot om de doos uit te pakken toen de kaartjes werden geleverd. Marije, ontzettend bedankt voor alles!
 • Geplaatst door Laura
  Een super leuk cadeautje aan jezelf om bij zoetje.com de geboortekaartjes te bestellen!! Alles word heel erg leuk in echte cadeautjes verpakt in een doos, een verrassing! En er zat ook nog een echt cadeautje voor ons bij! Het kaartje zelf was ook helemaal naar onze zin, we zijn er trots op! Je krijgt een persoonlijk kaartje, met alle wensen zoals je zelf wilt. Ook denkt ze mee in het ontwerp en is alles mogelijk. Dit allemaal zonder dat het nog eens extra kost. Super!
  Marije, heel erg bedankt voor dit mooie cadeau. We hebben al vele leuke reacties op het geboortekaartje gehad!
  Groetjes Tjerk Laura Jelte
 • Geplaatst door Familie den Boon
  En toen kwam de doos met kaartjes binnen. Wat een feest om die open te maken! Alles was zo mooi ingepakt. Het kado wat we mochten ontvangen. En dan hebben we het nog niet eens over het kaartje gehad.
  F A N T A S T I S C H! Boven verwachting!
  Heel erg bedankt!
  Sifra, papa, mama en haar 6 broers.
 • Geplaatst door Leonie
  Een en al LOF voor Marije!! Heel vriendelijk, snelle reacties, flexibel en heel attent! Het was een feestje om de pakketjes uit te pakken! Wij zijn erg dankbaar voor de persoonlijke adviezen, ontwerpen en reacties!
  DANK!!!! Wij spreken elkaar weer bij de tweede gup;-)
 • Geplaatst door Paul Govers
  Voor onze zoon Tim geboortekaartjes besteld. Persoonlijke en deskundige ervaring. Alles bespreekbaar, afspraak is afspraak en een geweldig uniek ontwerp. Dank Marije namens Tim
 • Geplaatst door Stan&Liz
  Wat zijn we blij dat Marije ook voor onze dochter Dijn een perfect geboortekaartje heeft ontworpen. Het kaartje past super bij dat van haar grote broer Boet.
  Geweldig hoe jij kunt ontwerpen aan de hand van een paar steek woorden.
  Het kaartje is helemaal WIJ!! Hartstikke bedankt!!
 • Geplaatst door Hester Stolk
  Deze week de prachtige geboortekaartjes mogen ontvangen voor ons zoon en broertje Ravi. Wauw! Ze zijn echt prachtig en wat een super service. We hebben al veel leuke reacties gekregen. Super bedankt voor alles.
 • Geplaatst door Pauline
  Wat hebben wij een geweldig pakket met geboortekaartjes en zóveel meer ontvangen.
  Wat een happening om deze doos uit te pakken, ontzettend bedankt!
  Het was een feestje, zeker omdat de kaartjes helemaal voldoen aan de verwachtingen. We krijgen veel positieve reacties.

  Bedankt voor je inzet en betrokkenheid, fijn en snel mailcontact.

  Groet!
 • Geplaatst door Francis en Evert
  Marije,
  Wat een fantastisch mooi kaartje heb je voor ons gemaakt!
  En wat een snelle service heb je geleverd!
  Hartelijk dank
 • Geplaatst door Paulien
  Dank je wel voor de fantastische kaartjes! Zo leuk om bij thuiskomst het pakketje aan te treffen en heel fijn om een kaartje te kunnen versturen dat zo persoonlijk is .
 • Geplaatst door Toon en Miranda
  Hoi Marije,

  In 1 woord geweldig!
  Vanaf aanvraag proefkaartjes tot levering van de definitieve geboortekaartjes, alles was tot in de puntjes geregeld.
  Je ziet aan alles dat jij hier met veel passie aan hebt gewerkt. Zelfs het pakket was voor ons een feest om uit te pakken. En dan ook nog de attentie........helemaal top!
  Bedankt voor alles en dat je nog maar meer gezinnen ontzettend blij mag maken.

  Groetjes,
  Miranda
 • Geplaatst door Tom en Iris
  Marije heeft voor ons super mooie vliegtuigjes met tag's gemaakt. Met ontzettend veel zorg en liefde ingepakt en verstuurd. Erg prettig in de communicatie. En praktisch alles is mogelijk!! En zelfs nog een enig cadeautje voor de baby!

  Kortom een dikke 10!!
 • Geplaatst door Frank & Lichelle Groen
  Wat zijn we blij met de kaart voor onze dochter Lauren !!!
  #Stoer #maggezienworden #Denim

  Het uitpakken van de geboortekaartjes is al een feest! #zorgvuldig!

  Superbedankt @zoetje!!!
 • Geplaatst door Eva maalderink
  Lieve marije,

  Wat was het een feest om de doos met kaartjes open te maken. Alles zag er geweldig uit en ook nog een mooi kado erbij. Heel erg bedankt!
 • Geplaatst door Rebekka
  Wat een feest om de doos met kaartjes open te maken! Je ziet dat er veel aandacht en liefde in is gestoken. Het persoonlijke kaartje en kadootje dat erbij zat deed me gewoon emotioneel worden. (of zouden dat ook de kraamtranen geweest zijn? )
  Ook erg veel leuke reacties mogen ontvangen van de mensen die we een kaartje hebben gestuurd. Heel erg bedankt, wij zijn helemaal happy
 • Geplaatst door Debby Kloppenburg
  Wat is het geboortekaartje van onze dochter Maeve gaaf geworden! Super blij mee en we krijgen er ook hele leuke reacties op.

  Hele snelle en fijne communicatie, en wat zijn alle pakketjes leuk ingepakt!

  Bedankt Marije!!
 • Geplaatst door Marloes en Stefan
  Wij zijn heel blij dat we kaartjes hebben besteld bij zoetje ze heeft onze ideeën prachtig verwerkt in een mooi kaartje.

  Een top service en fantastische kwaliteit!
  Ook de extra verassingen in de doos zijn echt heel leuk!

  Lieve Marije bedankt voor alles en ga zo door!
 • Geplaatst door Saskia
  Marije bedankt! We zijn echt ontzettend tevreden met je geweldige, vriendelijke en snelle dienstverlening. Ook zijn de kaarten echt schitterend. Zo uniek en mooi, precies zoals we voor ogen hadden. Nogmaals dank!
 • Geplaatst door Cynthia
  Lieve Marije,

  Wat heb je een prachtig geboorte kaartje gemaakt voor onze zoon Dex.
  Het ontvangen van het pakketje met kaartjes was al een feestje.
  Super bedankt voor de geweldige service en het prachtige kaartje.

  Voor unieke en super toffe geboorte kaartjes...ZOETJE xx
 • Geplaatst door Lyvana van Schaik
  We LOVE Zoetje ! Bedankt Marije, dat je onze ideeën hebt kunnen vertalen naar een prachtig persoonlijk geboortekaartje. Zo vriendelijk, zo'n snelle service, en een geschenk om het thuis te mogen ontvangen. Voor iedereen die op zoek is naar een uniek geboortekaartje, ben je hier aan het beste adres ! Bedankt !!
 • Geplaatst door Roy & Mariel
  Hartstikke bedankt voor de prachtige kaartjes en jullie geweldige service! We zijn er heel erg blij mee!!!
 • Geplaatst door Florentine
  Hoi Marije,

  Super bedankt voor de super gave kaartjes, snelle service en het mooie rompertje!!
  Zoals veel mensen hier al zeggen, het is echt een feestje om het uit te mogen pakken, dat is ook echt zo gebleken!!!
  Top!! Bedankt!

  Groetjes,

  Ard & Florentine
  Janne & Raf
 • Geplaatst door Hans
  Hallo Marije,

  Bedankt voor de geweldig mooie kaartjes. Het hele traject met het aanvragen van het proefkaartje, de aanpassingen naar onze wensen, en het definitieve kaartje verliep super. Het uiteindelijk krijgen van de doos met de kaartjes was een feest. Bedankt voor het cadeautje, was echt een verrassing!!!

  Heel erg bedankt Marije,

  Lieve groetjes,
  Hans & Judith
  Kirsten, Isa & Siem
 • Geplaatst door Arno & Karina
  Bedankt voor het prachtige kaartje! Fijn dat je met ons meedacht, jouw aanvullingen hebben gezorgd voor een prachtig eind resultaat!
 • Geplaatst door Ellen
  Wauw wat een prachtig kaartje heeft Marije voor ons gemaakt. Helemaal naar onze wensen. De communicatie hiervoor verliep heel erg fijn. Het ontvangen van de kaartjes was een feestje! Super leuk om dit pakket te mogen ontvangen. Al met al een dikke aanrader!

  Groetjes Turgay en Ellen
 • Geplaatst door Latoya
  Zo fantastisch leuk om de doos geboortekaartjes te openen. Alles heel mooi ingepakt en een super leuke body als cadeau. Marije je hebt heel mooi werk geleverd met onze kaartjes. Een snelle service. Zeker een aanrader!!
 • Geplaatst door Delfien
  Extra genieten van onze kleine zoon en de prachtige Kaartjes! Helemaal op ons lijf geschreven!
  Bedankt voor de uitstekende service!
 • Geplaatst door Thomas en Evita
  Wat hebben we een mooi geboortekaartjes mogen ontvangen. Het was geen probleem een paar aanpassingen te doen op het gekozen kaartje. Waardoor hij helemaal perfect bij ons paste.

  Het was een feestje op zich om ze uit te pakken! Er zat zelfs een leuk cadeautje bij

  Veel leuke reacties mogen ontvangen op ons unieke geboorte kaartje !

  Harstikke bedankt voor de goede service en hulp !

  Groetjes
  Thomas, Evita en Vera
 • Geplaatst door Judith
  Wat een feest om de kaartjes te ontvangen. Ontzettend bedankt voor al het moois en het super leuke rompertje! Wij gaan met trots het kaartje versturen..
  Bedankt voor jouw service en hulp!
 • Geplaatst door Shirley
  Gisteren de kaartjes ontvangen. We werden helemaal gelukkig van alle leuke inpakpapiertjes, extraatjes en uiteraard de kaartjes zelf! Wauw! Heel erg bedankt, we zijn er erg blij mee!
 • Geplaatst door Jacobien, Tom en Lieke
  Prachtig! Dolgelukkig zijn wij met het geboortekaartje van Lieke, helemaal aangepast naar onze wensen en de reacties op het kaartje zijn superpositief.

  Het uitpakken van de doos met kaartjes was al een feestje op zich! Marije, je hebt ons verrast met je fantastische service en de extra moeite die je hebt genomen om de geboorte van ons kleintje nog feestelijker te maken. De houten wolk met naam heeft ook een mooi plekje gekregen. Ik hoop dat je nog jaren zo doorgaat... dan kunnen we in de toekomst hopelijk nog een keer bij je terecht.

  Dank je wel!
 • Geplaatst door Liseth Bleeker
  Lieve Marije,

  Wat een feest was het dat wij de doos open maakten. Wij verwachten "simpelweg" alleen de kaartjes erin te vinden. Maar dit was veel leuker dan alleen de geboortekaartjes! Een doos vol confetti, een lieve kaart en mooie verpakte pakketjes met lintjes en stickers. Super vonden wij ieder pakketje wat wij open maakten en genoten met volle teugen!! Bedankt, echt onwijs bedankt voor alles. Mocht er ooit een 2de komen dan staan we zeker weten weer bij je op de stoep.

  Heel veel liefs!

  Liseth, Joost en Ties
 • Geplaatst door Hoi Wan en Rutger
  We zijn super blij met het geboortekaartje van onze dochter Ziva 😊 De eerste reacties van de familie op onze kaartje waren ook super leuk. Iedereen vond hem heel leuk en origineel😊Marije reageerde ook heel snel op onze vragen en uiteraard de snelle service van het drukken en toesturen van de kaartjes! Het uitpakken van het pakketje was een waar feestje🎉 Super leuk hoe Marije het heeft ingepakt! Nogmaals super bedankt, Marije, en ga zo door❤
 • Geplaatst door Debora
  Beste Marije, we zijn heel erg blij met de geboortekaartjes en de kaartjes voor het kraamfeest die je gemaakt hebt voor onze dochter. We hebben heel veel leuke reacties gekregen van onze vrienden en familie! Bedankt voor de snelle goede service en het meedenken! Het uitpakken van de kaartjes was echt een feestje! De grote houten wolk met de naam van onze dochter is ook heel leuk geworden. En nu ga ik ook nog een naamslinger bestellen. Nogmaals bedankt!
 • Geplaatst door Fam. Viguurs
  We were very pleased with our son's unique (en stoer) birth announcements, and impressed with the excellent customer service! Hartelijke bedankt, Marije!
 • Geplaatst door Karin
  Wij zijn super blij met de geboortekaartjes voor Puck. Het pakketje uitpakken was al een feestje, zo mooi verpakt. Er is veel aandacht besteed aan de kaartjes en dat zie je.
  Marije heel erg bedankt.
 • Geplaatst door Monique
  Wat zijn wij enorm blij met het geboortekaartje voor onze kleine meisje Isa. Bij elke verzending die Marije deed naar ons werden wij verrast door haar creativiteit. Zo onwijs leuk en mooi verpakt, echt een cadeautje! De kaartjes waren snel binnen. Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden van de levering, dit is erg prettig. Toen dan eindelijk de deurbel ging kon ik niet wachten de kaartjes te bekijken en vast te houden. Heerlijk op het kraambed de grote doos uitgepakt en ook dat was weer een cadeautje om open te maken, hier wordt je echt onwijs vrolijk van. Mooi inpakpapier, confetti, stickers met de naam van ons kleine meisje een lief rompertje! Ik kan niet anders zeggen dat wij heel erg blij zijn! Ontzettend bedankt Marije!
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 18-08-2017 - We zijn op woensdag 9 aug ouders geworden van onze...  lees meer
 • 15-08-2017 - Hi Marije,

  Bedankt voor het maken van de mooie geboortekaartjes. Het...  lees meer
 • 09-08-2017 - Wat zijn wij onwijs blij met onze geboortekaartjes! Alles is...  lees meer
Plaats een bericht
© 2011 - 2017 Zoetje en Nozem geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.