Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Carlijn
  Wij hebben voor onze zoon de kaartjes en de adresstickers laten maken bij Zoetje. We zijn heel blij met het resutaat, een super stoere kaart die we op elke mogelijke manier konden aanpassen; een achterkant van het ene kaartje, de voorkant van de ander enz... het contact verliep snel en makkelijk.
  De kaartjes waren super leuk verpakt, mèt een verrassing! Echt een cadeautje om te krijgen.
  Kortom heel enthousiast en blij met de kaart en alles er om heen!
 • Geplaatst door Kimberly
  Voor de geboortes van onze beide dochters hebben we gekozen voor Zoetje (Marije). Marije maakt zulke mooie, bijzondere kaartjes. Dat blijkt ook uit de enthousiaste reacties van familie en vrienden. Bij onze tweede dochter kozen we voor houten hangers. We hadden slechts ideeën over hoe de hangers eruit moesten gaan zien. Marije heeft die ideeën omgezet in een prachtige hanger. En het is waar wat ze schrijft: ze is pas tevreden als jij tevreden bent. Een andere reden om twee keer te kiezen voor Zoetje is de manier waarop we de kaartjes thuis gestuurd kregen: een waar cadeau om uit te pakken. Het maakte de kraamperiodes extra vrolijk! Uit alle contactmomenten met Zoetje/Marije bleek veel zorg, liefde en aandacht. Wij zijn fans.
 • Geplaatst door Kiki
  Wauw, wat een prachtig kaartje heeft Marije voor ons gemaakt! Super fijne communicatie over de email, niks was te gek en alles kon.
  Het was een feestje om de kaartjes , die prachtig waren verpakt, open te maken! En wat krijgen we leuke reacties op het kaartje. Marije, super bedankt! Een aanrader voor iedereen die een mooi en persoonlijk kaartje wil sturen!
 • Geplaatst door Joyce
  Na lang zoeken voor het unieke geboortekaartje bij Zoetje uitgekomen. Nadat we een aantal voorbeelden hadden besteld, onze wensen op de mail gezet. Al snel reactie, en alles wat we graag wilde bleek mogelijk te zijn. Altijd snel reactie, en super service.
  Uiteindelijk de geboortekaartjes ontvangen, weliswaar een cadeautje zo leuk! Super leuk verpakt, en ook nog een leuk cadeautje voor de kleine.
  Ik zou Zoetje zeker bij iedereen aanraden.

  Dankjewel Marije voor de super goede service!
 • Geplaatst door Nathalie
  Lieve Marije,

  In één woord, helemaal geweldig wat je voor ons hebt gemaakt. Het is niet zo’n standaard kaart waar je er al honderden van hebt. Het is echt met liefde gemaakt en dat zie je terug in de kaart.

  Heel erg bedankt
 • Geplaatst door Dennis Boonen
  Een dikke aanrader !!
  Zeer vlotte communicatie en zéér behulpzaam...
  Het pakketje was supersnel geleverd en toen we het open deden bleek het ook nog eens geweldig verpakt te zijn!!
  Het was zo mooi ingepakt dat ik het eerst niet durfde open doen

  Ook zat er nog een leuke attentie bij voor onze kleine !
  Ik kan Zoetje alleen maar aanraden aan iedereen...
 • Geplaatst door Martijn & Maxime
  Als je opzoek bent naar een origineel, stoer en persoonlijk kaartje ben je bij zoetje aan het juiste adres! Het was een feestje om het kaartje te ontvangen. Onwijs gaaf kaartje van mooie kwaliteit! Ontzettend blij met de service van Marije. Krijgen zoveel leuke en positieve reacties op het geboorte kaartje van onze zoon! Mocht we weer een kaartje nodig hebben zullen we zeker weer contact opnemen!
 • Geplaatst door Johan & Michaela
  Bedankt Marije voor een tof ontworpen kaartje. Super goede opvolging en zeer snelle levering met een leuke attentie.
  Vijf sterren service!!!
 • Geplaatst door Julie & Kelly
  Hoi Marije

  We willen je bedanken voor het geweldige kaartje dat je gemaakt hebt. We hebben een mooie creatie gemaakt uit een combinatie van reeds bestaande kaartjes. We mochten ten allen tijde vragen stellen of opmerkingen geven en die werden ook meteen aangepast.
  De service de je levert is gewoon top! Een echte aanrader voor eenieder die een origineel geboortekaartje zoekt.
  Bedankt voor de goede zorgen, de topservice en de hoogstaande kwaliteit die zoetje levert.
  Wie weet roepen we in de toekomst je hulp nog een keertje in.
  Bedankt!
 • Geplaatst door Mandy
  Voor ons 2de kindje via Zoetje kaartjes laten maken, de samen werking ging super fijn je krijgt snel antwoord op je mailtjes en ze denken er goed mee over het idee wat je hebt!
  Bij de geboorte van onze dochter dit door gegeven en kreeg al snel het kaartje aangepast zodat wij deze konden na kijken een betaal linkje waardoor de kaartjes snel naar mij werden opgestuurd het pakketje wat je krijgt met daar in de kaartjes is een cadeautje om open te maken. Wij zijn erg trots op het resultaat van de kaartjes en sturen de kaartjes met een brede glimlach de deur uit!!

  Zoetje.com is echt een aanrader !
 • Geplaatst door Erwin
  Wauw, onze verwachtingen zijn overtroffen door Zoetje! Met veel geduld en flexibiliteit zijn we samen tot een schitterend kaartje gekomen. En toen het pakketje er was (goed getimed op kraamtranendag), zag het er schitterend uit! Een kaartje dat we vol trots op de bus hebben gedaan. Top!
 • Geplaatst door Stacey Kerseboom
  Ook voor ons tweede kindje hebben we zoetje.com ingeschakeld. En wederom was de service top. Ons kaartje kon vaak aangepast worden zodat alles naar onze wens was. Er werd weer snel gereageerd op onze mails èn de kaartjes waren snel binnen!
  Los daarvan zijn de kaartjes zelf ook weer helemaal geweldig.
  Een echte aanrader!
 • Geplaatst door Charlene
  Naast de vele complimenten over het verstuurde kaartje voor onze zoon was het voor mij ook een feestje om alles te ontvangen! Boven verwachtingen.

  Helaas is er net bezorgen iets mis gegaan maar door de juiste en snelle handelen ben ik meer dan tevreden.
 • Geplaatst door Linda
  Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat! Het was een feestje om de kaartjes te mogen ontvangen. Bijzonder leuk ingepakt en ook nog eens een cadeau erbij voor onze dochter Meeke!
  Marije nogmaals bedankt voor je hulp en het fijne contact!!
 • Geplaatst door Monique
  Twee weken terug is ons tweede kindje geboren. In dezelfde stijl als bij ons eerste kindje, heeft Marije ook dit keer weer een prachtig geboortekaartje gemaakt! Alles gaat in overleg en Marije luistert naar alle wensen. Wanneer de geboortekaartjes binnenkomen, is dat echt een cadeautje! Nogmaals heel erg dank!
 • Geplaatst door Eline
  Wat een super mooi kaartje is het geworden!!! We zijn er weer ontzettend blij mee!!
  En ook een heel erg lieve verrassing voor onze Feis 💙, love it!!
 • Geplaatst door Tanja
  Direct bij de voorbeeldkaartjes verliefd geworden. Vandaag kwamen onze eigen kaartjes binnen en wat zijn ze mooi! Alles prachtig ingepakt met zelfs een kadotje extra er bij voor onze zoon. Een absolute aanrader voor iedereen die twijfelt. Volledig naar onze eigen wens gemaakt en exact zo binnen gekomen zoals we gehoopt hadden.
 • Geplaatst door Wieke
  Wow, wat een mooi kaartje voor Ezra! Alleen maar enthousiaste reacties. Van kraamhulp, verloskundige en ziekenhuis kregen we de reactie dat ze nog nooit zo'n kaartje gezien had, hij knalt er echt uit.

  Het ontwerpproces ging snel, zeer zorgvuldig, flexibel en met heel veel aandacht. Ook alle pakketjes waren een waar cadeautje. Ga zo door Marije!
 • Geplaatst door Angela de Koning
  Wauw, wat een prachtig geboortekaartje heeft Marije voor onze Mats ontworpen! Wij zochten een kaartje wat net even anders was dan het standaard kaartje, 'Zoetje' (Marije) heeft onze verwachting doen overtroffen. We waren zo op zoek naar iets bijzonders/speciaals en gelukkig vonden wij 'Zoetje'. Zo blij en trots zijn wij met het kaartje! Een bijzondere periode zo'n kleintje op komst en dat heeft Marije extra bijzonder voor ons gemaakt met een prachtig en naar wens ontworpen kaartje, wat helemaal bij ons en onze Mats past. We hebben zoveel leuke en mooie reacties mogen ontvangen, iedereen was zo verrast, het was een groot succes!
  Dank je wel Marije voor de super fijne, snelle, uiterst vriendelijke en soepel lopende service, je engelen geduld met ons, het mee denken, je creativiteit, de liefde en zoveel zorg wat je in ons kaartje (en de afwikkeling hiervan) heb gestoken. En natuurlijk het presentje..., zo leuk en zo lief! Ook wij raden iedereen 'Zoetje' aan! Wij gaan je niet meer vergeten.
 • Geplaatst door Hielke, Dominique en Pip Miedema
  Toen we op de website van zoetje.com kwamen, waren we meteen verkocht. Wat een originele en mooie geboortekaartjes! We kregen snel antwoord op onze vragen en Marije heeft de kaartjes steeds aangepast tot we helemaal tevreden waren. Nadat onze kleine meid geboren was en we Marije hiervan op de hoogte brachten, ging ze direct aan de slag met de kaartjes. En toen kregen we ze binnen... Wat een feest! Alles was mooi ingepakt en er zat ook nog een persoonlijk kaartje en zelfs een cadeautje bij voor onze Pip. Marije, nogmaals bedankt voor je geweldige inzet!!!
 • Geplaatst door Sandra
  We zijn super blij met onze geboortekaartjes! Veel mailcontact gehad met Marije. Heel snel reactie op al onze mailtjes met vragen. Marije denkt goed mee. Het kaartje is aangepast, zodat het helemaal bij ons paste. De geboortekaartjes waren snel klaar ondanks de Kerstvakantie! De kaartjes kwamen binnen als een cadeautje. Super leuk om uit te pakken! Wij waren erg blij met onze keuze voor ‘Zoetje’!
 • Geplaatst door Melanie
  Marije heeft naar aanleiding van een impressiefoto van mijn babyshower een geboortekaartje voor onze zoon ontworpen waar we alleen van konden dromen. Toen wij het pakketje ontvingen was het ook een geweldige beleving om alles uit te pakken. Het contact en de vriendelijkheid waarmee jij ons hebt geholpen verdiend echt een dikke 10. Lieve Marije heel erg bedankt! Ook namens Luca
 • Geplaatst door Ginger
  Wat een topservice! Alles gaat zo fijn, snel en makkelijk in de communicatie. Marije past alles aan naar de eigen wensen en denkt zo goed mee als je een oplossing zoekt voor niet de standaard teksten. Het uitpakken van de kaartjes is een feestje op zich, er is zoveel liefde en zorg in gestoken om van de geboortekaartjes iets bijzonders te maken. We kunnen iedereen aanraden om haar bij de aankondiging van de geboorte van jullie kleintje in de arm te nemen!
 • Geplaatst door Iris
  Wat een fijne samenwerking met Marije om het geboortekaartje voor onze dochter te maken! Geboren met kerst bleek geen probleem, we hebben tijdens de feestdagen contact gehad om alles te finaliseren. De gebruikte materialen zijn prachtig en het ontwerp origineel & stijlvol. Zeer veel lof geoogst bij iedereen die het kaartje heeft ontvangen.
 • Geplaatst door Lizzy
  Hele mooie kaartjes! Alle wensen zijn bespreekbaar en wat een feest om het pakketje waarin de kaartjes worden geleverd uit te pakken!
 • Geplaatst door Nicole
  Origineel en kwalitatief hoogwaardige kaartjes. Heel blij met het kaartje voor onze zoon Abel.
 • Geplaatst door Ronald
  Wat was het een pretje om de kaartjes te pakken! Je hebt er goed je best op gedaan. We zouden bijna nog een kind willen alleen maar om opnieuw geboortekaartjes bij je te bestellen
 • Geplaatst door Christian Bosch
  Heel blij met het door Zoetje gemaakte kaartje! Helemaal naar onze wens. Kaartjes kwamen als een echt cadeautje binnen met een presentje. Het zijn net die kleine beetjes extra die het doen. We raden iedereen Zoetje aan!
 • Geplaatst door Wietske
  Wat een prachtige kaartjes maakt Zoetje! We vonden het nog lastig kiezen, maar uiteindelijk zijn we helemaal blij met het leuke retro geboortekaartje. Marije heeft het helemaal naar wens gemaakt en was heel snel met alle wijzigingen. Veel complimenten gehad en ik zou een volgende keer zo weer een kaartje bij Zoetje uitzoeken.
 • Geplaatst door Hanneke
  Beste marije,

  Wat een super mooi kaartje heb je weer gemaakt. We zijn ontzettend blij met het resultaat en krijgen echt leuke reacties van iedereen.
  Nu de 2e keer dat je een kaartje hebt ontworpen voor ons, blijft origineel en uniek.
 • Geplaatst door Jade Franken
  2 jaar geleden kwam ik bij zoetje terecht toen ik op zoek was naar een geboortekaartje voor mijn zoontje.. Ik was helemaal verliefd toen ik het proefkaartje ontving, het enige probleem vond ik zelf dat ik van België ben en de kaartjes wat later zouden aankomen met de post. Helaas heb ik toen geen kaartje besteld bij Zoetje, 2jaar lang heb ik hier spijt van gehad.. Nu bij ons dochtertje dat net geboren is wou ik zeker en vast bestellen bij Zoetje of ik nu wat langer moest wachten of niet. MAAR DIT WAS HET WACHTEN MEER DAN WAARD ( en eigelijk moest ik helemaal niet lang wachten hoor) Waw, wat een feest om de doos uit te pakken met de kaartjes ( mijn vriend kwam zelfs helpen!!) Vele complimenten krijgen we over de kaartjes, speciaal, uniek.. noem maar op. Dankuwel om voor ons een prachtig kaartje te maken!!!
 • Geplaatst door Astrid
  Helemaal naar eigen wens het kaartje kunnen finetunen. De basis is al fantastisch trouwens, geheel eigen stijl en aparter dan ik op andere sites heb gezien. Ook de afwerking in adresstickers, envelop en stickers om de envelop mee te sluiten passen in de stijl van het kaartje en vormen zo één geheel. Het maakt het helemaal af.
  Het ontvangen van de doos met alle kaartjes, stickers en enveloppen was een waar feestje!

  Dank je wel dat je het zo bijzonder hebt gemaakt. We hebben ontzettend veel leuke reacties op het kaartje gekregen! Ik zal je aan iedereen aanraden!
 • Geplaatst door Chantal
  Wij zijn erg lang bezig geweest met onze zoektocht naar een mooi geboortekaartje. Uiteindelijk hadden wij er 1 gevonden welke wij een tijd later helaas niet meer zo mooi vonden. Enigszins met verloren moed pakte ik de zoektocht weer op en al vrij snel kwam ik uit bij het geboortekaartje "Sofie" van zoetje.com

  Ik was gelijk verliefd om dit kaartje en mijn partner gelukkig ook.
  Uiteraard direct een proefdruk besteld en deze heel snel ontvangen. Het kaartje was in het echt nog mooier dan op de site!

  Aangezien wij nog wat kleine aanpassingen wenste, hebben wij een aantal malen met Marije gemaild en dit contact verliep erg soepel, vlot en uiterst vriendelijk en meedenkend.

  Al snel was ons kaartje helemaal perfect en ontvingen wij uiterlijk twee dagen later de kaartjes. Zoals anderen alin het gastenboek schreven, het uitpakken was al een feestje op zich. Wat was het mooi ingepakt, er zat zelfs nog een mooi cadeau in hetvpakketje verstopt!

  Aan alles is te zien dat Marije dit met veel liefde en plezier doet. Wij waren echt aangenaam verrast en zullen niet schromen mensen attent te maken op jouw site.

  Nogmaals enorm bedankt en veel succes met je super leuke bedrijfje!

  Liefst, Johan, Chantal, Noortje & Sofie
 • Geplaatst door Anette & Stefan
  Lieve Marije,

  Ongelooflijk hoe je het voor elkaar krijgt dat wanneer je een pakketje ontvangt (de kaartjes) waarvan je weet wat het is, het toch een feestje is om alles uit te pakken! De passie waarmee jij werkt is overal terug te zien! Wij zijn super blij met het unieke, mooie, lieve kaartje voor onze dochter! Altijd snel geholpen en geen aanpassing was teveel! Nogmaals bedankt voor de geweldige service!
 • Geplaatst door Lizette
  Marije heeft een onwijs leuk geboortekaartje voor onze Seb gemaakt!! Communicatie verliep prettig en de wispelturigheid door mijn hormomen was nooit een probleem. Marije, nogmaals super bedankt voor alles! Xx
 • Geplaatst door Misha en Maurice
  Voor onze dochter Bobbi wilden we graag een uniek geboortekaartje. Zodoende kwamen we bij Zoetje uit.
  Samen met Marije hebben we een ontzettend gave kaart bedacht voor onze kleine meid
  De service was uitstekend en toen we het pakketje kregen leek het wel kerst!!! Alles was zo leuk ingepakt en zelfs nog een persoonlijk cadeau erbij, zo bijzonder!!
  Het communiceren met Marije was zo prettig, zelfs in het weekend kregen we een antwoord op onze vraag en ze heeft altijd met ons meegedacht en zelfs nog verrast met een extraatje!
  De reacties op de kaartjes zijn ook zo leuk, iedereen is vol lof
  Mocht het ons gegeven zijn dat we nog een keer op zoek moeten naar een geboortekaartje, dan weten we waar we moeten zijn
  Bedankt voor alles Marije!!
 • Geplaatst door Nicole
  Erg tevreden over de wandhanger en geboorte kaartjes welke Marije voor ons gemaakt heeft. De samenwerking was ook erg prettig. Marije luisterde naar onze wensen en wist heel snel het ontwerp naar onze wens te maken. Het uitpakken van de kaartjes was ook echt een feestje zoals Marije deze had verpakt. Daarbij zat er ook nog eens een leuke verrassing in de doos van de kaartjes. Wij zijn super tevreden!
 • Geplaatst door Ronnie en Laura
  Wij zijn ontzettend blij met de geboortekaartjes voor ons zoontje Boaz. Marije reageert snel op mails en denkt mee met je wensen voor het ontwerp. De kaartjes werden snel verstuurd en waren echt een cadeautje om te ontvangen. Veel leuke reacties gehad op ons stoere geboortekaartje!
 • Geplaatst door Janine
  Ik kan alleen zeggen hoe blij en nog eens bij ik met e banner en de geboortekaarten ben. Marije heeft heel veel aandacht eraan besteed en wat zijn ze bijzonder mooi geworden. Ik had de kaarten met het houten vliegtuigje, erg uniek. De reactie op mijn vragen en wensen was snel net zoals de levering van de kaarten zelf. Ik kan het iedereen aanraden die persoonlijke en bijzondere geboortekaarten zoekt.
 • Geplaatst door Robin & Sanne
  Bedankt voor het ontwerpen van het geboortekaartje van onze dochter Mina. We waren opzoek naar iets unieks en dat hebben we bij jou meteen gevonden. Alles werd naar wens aangepast totdat het perfect was. Alles wordt zeer goed en correct bezorgd, zo mooi ingepakt dat het bijna jammer is om het pakketje open te maken. We hebben enkel positieve reacties gekregen op ons kaartje! Enorm bedankt!! Mocht er ooit nog een kindje komen, weten we zeker waar we moeten zijn .

  Dankjewel Marije!

  Groetjes Robin, Sanne & Mina
 • Geplaatst door Dave & Rachèl
  Onwijs gaaf geboortje kaartje voor ons zoontje gecreëerd samen met Marije. We hebben heel veel positieve reacties gekregen op het ouderwetse schoolschriftje als geboortekaartje. Toen we de kaartjes thuis gestuurd kregen was het een feestje op uit te pakken. Marije heeft er veel liefde in gestopt het waren allemaal kadootjes! Erg leuk! Zoetje is zeker een aanrader!!

  Marije nogmaals bedankt voor alles!
  Liefs Dave, Rachèl & Ace
 • Geplaatst door Marleen
  Onze zoon is inmiddels al een jaar. Als ik naar zijn geboortekaartje kijk, vind ik m nog steeds het allermooist en het meest origineel van alle geboortekaartjes die ik voorbij heb zien komen! Ik heb geen moment spijt gehad van de keuze. Dankjewel Marije!!!!
  Wij hebben ook ontzettend veel leuke reacties gekregen op het kaartje.
 • Geplaatst door Jop & Sanne
  Dank jullie wel voor het prachtige geboortekaartje voor ons dochtertje, Nina Jackie-Lou Mae! Wij waren op zoek naar een bijzonder kaartje, om de geboorte van ons eerste kindje te delen. Het was alleen al een feestje om het kaartje samen met Marije samen te stellen en persoonlijk te maken en alsof je geboortekaartjes ontvangen al niet leuk genoeg is, maakt de manier waarop alles wordt geleverd het helemaal af. Alles is even zorgvuldig en met liefde verpakt! Dank jullie wel!

  Jop, Sanne & Nina
 • Geplaatst door Chris en Vita
  Snel en leuk contact. Kaartjes waren super leuk en mensen waren zeer positief. Samenstellen van de kaarten was geen enkel probleem, hoe vaak deze ook werd veranderd. Het ontvangen van het pakketje is al een feestje, alles is heel leuk ingepakt. Je kan wel zien dat ze hier echt moeite voor doen.
  Ik zou zoetje.com aan alle aanstaande ouders aan kunnen raden!
 • Geplaatst door Olaf Vrooman
  Hele leuke maar vooral niet alledaagse kaartjes! Wij kregen veel lovende reacties.
  Alles is in overleg mogelijk. Ze doen hun best het naar je zin te maken.

  Kaartjes komen thuis als een waanzinnig leuk cadeau!

  Wanneer je wat anders wilt dan anders: doen!
 • Geplaatst door Suzanne
  We waren op zoek naar een vintage stijl geboortekaartje met "school" als thema. Alles wat we zochten vonden we in het geboortekaartje "schriftje van otis". Aangezien we niet wisten of we een jongen of meisje zouden krijgen wilden we de afbeeldingen (auto's) laten aanpassen in dieren. Dat was ontzettend snel gedaan en het voorbeeldkaartje hadden we gauw binnen. Ook de uiteindelijke envelopen, gepersonaliseerde etiketten en de kaartjes waren snel ontvangen en helemaal naar onze wens. Alles wordt ook nog eens leuk ingepakt verstuurd, echt een feestje om uit te pakken. Heel erg bedankt voor alle goede service.
 • Geplaatst door Susanne
  Hele fijne, snelle en duidelijke communicatie.
  Alles wat word verstuurd word prachtig verpakt, al zijn het maar alleen enveloppen
  Heel leuk en attent extraatje gekregen bij de kaartjes zelf! En een heleboel leuke reacties op het kaartje gekregen!
  Mocht er ooit een 3e kindje komen, weten we waar we moeten zijn.
  Dank je wel!
 • Geplaatst door Els
  Voor onze kersverse dochter zocht ik een origineel geboortekaartje. En dat vond ik hier bij ZOETJE.
  De communicatie via e-mail met Marije verliep vlekkenloos. Er werd steeds zeer snel gereageerd en ik kon wijzigen naar believen!

  Bij ontvangst van het drukwerk werden wij aangenaam verrast en kon het uitpakken beginnen!

  Bedankt Marije en Co! Voor de vlotte en correcte service en de mooie attentie!
  Wij zijn nog steeds in de wolken van het resultaat!

  Groetjes uit België
  Steven, Els, Floor, Romi & Nore
 • Geplaatst door Nathalie en Sebastiaan
  Voor onze tweede zoon heeft Marije een super stoer geboortekaartje gemaakt. Wat een super service! Fijne communicatie waarin onze wensen goed vertaald werden naar het uiteindelijke resultaat. We zijn super blij met het eindresultaat en kunnen Zoetje iedereen aanbevelen. Ook het uitpakken van de kaartjes was een cadeautje om te doen!
 • Geplaatst door Laurien Otten
  Meer dan tevreden!
  Zowel het contact, als de levertijd en het pakket zelf erg netjes. Ik zou deze site iedereen aanraden om iets te kopen!
  Nogmaals heel erg bedankt
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 15-06-2019 - Wij hebben voor onze zoon de kaartjes en de adresstickers...  lees meer
 • 05-06-2019 - Voor de geboortes van onze beide dochters hebben we gekozen...  lees meer
 • 31-05-2019 - Wauw, wat een prachtig kaartje heeft Marije voor ons gemaakt!...  lees meer
Plaats een bericht
© 2011 - 2019 Zoetje en Nozem geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.