Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Tine De Brabander
  Wij zijn zeer tevreden over onze geboortekaartjes. Niet alleen een origineel en mooi ontwerp. We kregen steevast snelle feedback. Omwille van een feestdag hadden we de kaartjes een wat later dan voorzien - maar dat had niemand in de hand!
  Goeie en kwaliteitsvolle service!!
 • Geplaatst door Stephanie en Pascal
  In Oktober ons geboorte kaartje door Marije laten maken.. Die vonden we zo mooi dat we ook onze trouwkaart door Marije hebben laten maken.
  Ook deze keer zijn we weer hartstikke blij met het resultaat. Alles kan en niets is te gek.
  Ook de reacties van vrienden en familie zijn heel enthousiast. Nogmaals hartstikke bedankt voor de toffe kaartjes!
  Pascal en Stephanie
 • Geplaatst door Sandra
  Wat zijn wij blij met ons op maat gemaakte geboortekaartje zeg!! Marije heeft het helemaal naar onze zin gemaakt! En we krijgen superveel enthousiaste reacties! Onze kraamhulp vond het bij haar 3 meest originele geboortekaartjes horen!! Nogmaals superbedankt!!!!!
 • Geplaatst door Angie
  Gisteren de geboortekaartjes ontvangen en wat zijn ze mooi! Nog mooier dan wij vooraf dachten
  Het afstemmen van het ontwerp ging erg soepel en het uitpakken van de kaartjes is een waar feest! Geld meer dan waard!
 • Geplaatst door Joran,Loes en Roo
  We zijn jullie meer dan dankbaar voor het leuke ontwerp van ons geboortekaartje voor ons zoontje Roo. Die trouwens niet anders dan leuke reacties heeft gekregen. De ganse weg van het eerste contact tot aflevering van de kaartjes was top!! En bovendien waren we zo aangenaam verrast door de extra attenties die we in de doos terugvonden, hij heeft het ondertussen met veel liefde reeds gedragen

  We kunnen dus iedereen aanraden om hier te stoppen en niet verder te zoeken naar het ideale geboortekaarjte.

  En Marije bedankt voor de steeds vlotte communicatie!
 • Geplaatst door Lutske en Matthijs
  Wat een prachtig geboortekaartje hebben wij voor onze dochter, helemaal naar wens gemaakt. Wanneer je ze thuis gestuurd krijgt weet je dat ze met liefde gemaakt en verstuurd zijn. Prachtig ingepakt en een leuke verassing erbij. Marije heeft ons goed geholpen en dankzij haar het kaartje gekregen die nergens anders zo mooi had kunnen worden. Heel veel leuke reacties op gekregen! Bedankt Marije voor de goede service.
 • Geplaatst door Liesbeth
  Wat een mooie kaart kregen we voor onze zoon! En dan heb ik het nog niet over hoe geweldig leuk het thuis bezorgt wordt. Een feestje om uit te pakken!
 • Geplaatst door Denise
  Super mooie geboortekaartjes mogen ontvangen en echt een top service van Marije.
  Een absolute aanrader!
 • Geplaatst door Marloes
  Mooie en originele kaartjes, helemaal naar wens gemaakt. Erg leuke reacties gehad. Zeer tevreden! Communicatie was heel fijn. Bestelling mooi verpakt, met een leuke verrassing!
 • Geplaatst door Celine
  Wij zijn superblij met de geboortekaartjes! Dit is zeker een aanrader!
  Hele goede service en wat was het leuk om het pakket met de geboortekaartjes te ontvangen. Alles was superleuk ingepakt en er zat ook nog een leuke verassing bij
  We hebben veel positieve reacties gekregen op het kaartje.
  Marije, heel erg bedankt!!
 • Geplaatst door Jason, Laura en Tygo
  Superblij met onze geboortekaartjes!!! Het feestje begon al bij het uitpakken van de doos, wat was alles mooi en netjes ingepakt. En alle al net zo enthousiaste reacties van iedereen aan wie we het kaartje hebben gestuurd echt top! Daarnaast heb ik de communicatie met Marije per mail als zeer prettig ervaren. Echt betrokken en geen standaard antwoord mailtjes. En wat een verassing er zat ook nog een supermooi cadeautje bij voor onze Tygo. Nogmaals heel erg bedankt!
 • Geplaatst door Nils en linsey
  Super blij met het geboortekaartje, kaartje is helemaal naar onze wens gemaakt! De kaartjes worden zorgvuldig verpakt en toegezonden. En er zat nog een leuk cadeautje bij
 • Geplaatst door Vincent & Karin
  Van begin tot eind perfect geregeld! We hadden een leuk kaartje gezien wat vervolgens geheel aan onze wensen werd aangepast. Alles was mogelijk en met wat tips hebben we een superleuk en origineel geboortekaartje samengesteld! Als alles dan binnenkomt is het ook nog eens een feestje om alles uit te pakken! Veel leuke reacties gehad van onze vrienden en familie! Nogmaals bedankt Marije!!
 • Geplaatst door M van der Vlies
  Ik heb bij zoetje de geboorte kaartjes van mijn dochtertje besteld. Ik heb samen met zoetje het kaartje ontworpen naar mijn wensen. Snelle levering en echt een feest om het uit te pakken. Zoetje had mij zelfs verwend met een leuk cadeautje !
 • Geplaatst door Mark en Nicole
  Wat zijn we geweldig geholpen door Marije om een kaartje aan te laten passen naar onze wensen! Het resultaat is prachtig geworden en alles werd ontzettend leuk verpakt verzonden. Tevens onwijs bedankt voor het wel heeeel erg leuke cadeautje!
 • Geplaatst door Esther
  We zijn heel enthousiast over de service van zoetje en het fijne contact met Marije.
  Vandaag de geboorte kaartjes mogen ontvangen, het was een cadeautje om uit te mogen pakken.
  Met het super leuke cadeau dat we kregen.
  Ontzettend blij dat we voor zoetje hebben gekozen.
  Wie weet tot over een aantal jaar

  Heel veel liefs Jaap Esther Yari en Mink
 • Geplaatst door Maartje
  Onze ervaring met het bestellen van de geboortekaartjes was zo prettig! Het contact met Marije was erg fijn, ze werkt klantvriendelijk, servicegericht en snel. Ze heeft heel ver met ons meegedacht en we waren ontzettend blij met het resultaat, precies naar wens. Heel erg bedankt Marije voor de goede service en het leuke presentje!!

  Groetjes Maarten, Maartje, Tijn en Pim
 • Geplaatst door Jeannine en Anand
  We hebben echt prachtige geboortekaartjes gekocht bij Zoetje. Marije wist het kaartje helemaal naar onze wensen te ontwerpen en leverde het ook nog eens prachtig aan!
 • Geplaatst door Merel
  Super leuke reacties ontvangen op het geboortekaartje wat Marije heeft ontworpen voor onze dochter Aaf. De communicatie verliep echt heel erg fijn. Marije denkt graag mee met het ontwerp en staat open voor allerlei suggesties! En inderdaad, wat een feestje om het pakketje uit te pakken.
 • Geplaatst door Nahani
  Super blij zijn wij met de kaartjes die marije voor ons gemaakt heeft!! Hele fijne communicatie! Ze snapt je stijl, begrijpt heel goed wat je wilt, past zonder problemen net zo lang het ontwerp aan tot het naar je zin is, denkt heel erg mee en is vooral erg vlug met reageren en haar pakketjes zijn echt een feestje om uit te pakken! Ze maakt er enorm haar werk van, alles gebeurd met liefde en aandacht! Zeer tevreden en absoluut aan te raden!!
 • Geplaatst door Yvonne
  Wat zijn wij blij met het geboortekaartje van onze dochter Fenna! Geheel in eigen stijl. Helemaal passend van wat wij mooi vinden. Met ons eigen idee, de creativiteit, kundigheid en het enthousiasme van Marije hebben we het allermooiste resultaat gemaakt.. en dan maar niet te vertellen hoe Zoetje de geboortekaartjes opstuurt! Dat moet je ervaren. Bedankt en lieve groetjes van de gelukkige ouders van Fenna
 • Geplaatst door Monique
  In 2015 hadden wij voor onze zoon al de geboorte kaartjes bij zoetje besteld en waren toen al zo tevreden over het contact en de kaartjes!
  Dus de keuze was snel gemaakt toen we weer zwanger waren en op zoek gingen naar een geboortekaartje!
  Ook nu verliep het contact tussen marije en ons zo snel en alle aanpassingen waren mogelijk!
  Het eindresultaat was prachtig!
  Wat een feest als je het pakket met je kaartjes binnenkrijgt, zo mooi ingepakt!
  En het extra kadootje ook zo gaaf!
  Na alles uitgepakt te hebben en de kaartjes in de enveloppen te hebben gedaan, meteen alles op de post!
  En toen kwam het.. We werden er op gewezen dat er 2017 op het kaartje stond bij de geboortedatum

  Ow wat baalde wij... Zo vreselijk overheen gelezen tijdens de waas waarin je leef na een bevalling...
  Meteen marije gemaild en binnen een halfuur al reactie. Wat vonden we dit beide erg!
  Marije kwam meteen met een oplossing!
  Wat een service!
  We waren hier dan ook dolblij mee!
  Ontzettend bedankt nogmaals!

  We hebben een ontzettend mooi kaartje en die zal niet snel vergeten worden
 • Geplaatst door Margriet
  Beste Marije,

  Dank voor de mooie kaartjes, al heel veel leuke reacties mogen ontvangen!!
 • Geplaatst door Justin & Mirte Brouwer
  Door middel van korte lijntjes, goede communicatie en persoonlijk contact heeft Marije een kaartje ontworpen welke direct een schot in de roos was. Onze Dochter is woensdag geboren en donderdag waren de kaartjes al in huis! Bedankt voor de tijd, moeite en aandacht die je erin hebt gestopt Marije.
 • Geplaatst door Marieke
  Wauw!!! Naast het feit dat de kaartjes super gaaf waren, de service super snel en de samenwerking heel erg fijn, was het een waanzinnig pakketje om in ontvangst te nemen.
  Alsof je zelf cadeautjes aan het uitpakken was!
  Daarnaast ook nog daadwerkelijk een cadeautje vinden in het pakket was helemaal super.
  Ik zal nozem en zoetje zeker aanraden bij zwangere vriendinnen!
 • Geplaatst door Falke
  Marije, wat een prachtig pakketje mochten wij in ontvangst nemen! Het was echt een feest om het uit te pakken en daarbovenop zat er nog een leuke verassing bij! Zowel de kaartjes als stofjes voor het doopsuiker en de geboortekaartjes zijn gewoon prachtig, we kregen dan ook al vele positieve reacties. Toen ik enkele maanden geleden een leuk geboortekaartje zocht en ik bij jou terechtkwam was ik meteen verliefd. Je maakt echt knappe dingen Marije en de samenwerking was zo vlot! Ik ga hier uitgebreid reclame maken voor jou :-)!

  Een dikke dankuwel van Nima, Sid, Ronny en Falke

 • Geplaatst door Lianne
  Een mooie houten hanger gewonnen via Wij! Van zoetje, met de naam van mijn dochtertje, erg blij mee en is super mooi geworden! Leuk voor op haar kamertje. Het open maken van het pakketje was zelfs al een cadeautje
 • Geplaatst door Carly
  Marije, we hebben het pakket met de door jouw ontworpen kaartjes ontvangen, wat een feestje heb je ervan gemaakt! Gewoon top om op deze manier te mogen ontvangen! Alles compleet en naar wens! Zelf zijn we tevreden met een tien en hebben inderdaad heel veel leuke reacties gehad op ons stoere kaartje!

  Onze dank is groot!!!

  Een aanrader voor iedereen!!!
 • Geplaatst door Merel
  Blij met ons kaartje voor onze dochter en zusje via Zoetje!
  Wat een feestelijk en vriendelijk kaartje tegelijk.
 • Geplaatst door Rianne
  Erg blij met het mooie kaartje en veel leuke reacties op gekregen! Ideaal dat we een adressenlijst konden aanleveren. De mooie bedrukte adresetiketten op de bruine enveloppen maakten het helemaal af.
 • Geplaatst door Ljubica
  Hoe blij kan iemand zijn met de geboortekaartjes?!
  Prachtig, uniek en helemaal aangepast aan onze wens ... Bedankt Marije

  Groetjes,

  Mike, Ljubica en kleine Kai
 • Geplaatst door Esther
  Wij zijn super blij met de geboortekaartjes voor onze eerste zoon Bor! Goede en snelle service (ook reactie gekregen rondom de feestdagen) de kaartjes zien er creatief uit en ook wij hebben veel leuke reacties ontvangen! Onwijs bedankt voor het meedenken Marije en wellicht tot een volgende keer!
 • Geplaatst door Amanda
  Bedankt voor de fijne samenwerking en geweldige kaartjes! We hebben veel complimenten ontvangen.
 • Geplaatst door Rianne de Vlieg
  Wij zijn echt super blij met het geboortekaartje voor onze zoon Luuk.
  Marije reageert snel, denkt mee, levert goede kwaliteit kaartjes, de pakketjes zien er netjes uit.
  Kortom de perfecte persoon om je te helpen aan een niet standaard geboortekaartje.

  Marije, nogmaals ontzettend bedankt!
 • Geplaatst door Rosanne
  Wij hebben voor onze zoon Quinn de geboortekaartjes bij zoetje besteld. Contact verliep soepel via de mail. Zelfs tijdens de feestdagen een snelle levering. Wij zijn super blij met het eind resultaat en hebben hele leuke reacties gehad op het geboortekaartje. Alles is heel leuk ingepakt en ook nog een leuke verrassing erbij! Al met al een echte aanrader!!! Marije bedankt
  Groetjes Berry, Rosanne, Neill en Quinn
 • Geplaatst door Femke
  Superblij met de geboortekaartjes voor onze zoon James! Een bestaand omtwerp naar eigen wens kunnen aanpassen, erg fijn mee gedacht. Snelle, goede service!!
 • Geplaatst door Bram en Milou
  Fijn en snel mailcontact gehad met Marije. Ook in aanloop naar de feestdagen reageerde Marije lekker snel. De kaartjes zijn heel erg mooi geworden en wij zijn er in ieder geval heel blij mee. Toen wij de bestelling thuis ontvingen was het een feest om alle 'cadeautjes' uit te pakken. Een absolute aanrader om je geboortekaartjes bij Zoetje te bestellen; mooie kaartjes, snelle levering en ook nog plaats voor een extraatje
 • Geplaatst door Miriam
  De kaartjes zijn prachtig en we hebben er ontzettend veel positieve reacties op gekregen. Het pakket is bovendien prachtig verpakt waardoor het echt aanvoelt als een feestje om de kaartjes klaar te maken voor verzending!
 • Geplaatst door Mariëlle
  Na de geboorte van onze eerste zoon ontvingen wij van Zoetje een prachtig cadeau: een origineel geboortekaartje dat feestelijk was ingepakt. Voor onze tweede zoon was de keuze snel gemaakt, geen zoektocht, maar gewoon weer bestellen bij Zoetje. Je krijgt meer dan waar voor je geld, dat deed ons toch goed. Aanpassingen zijn geen probleem en o, wat ontvang je toch een mooi ingepakt feestpakket thuis. Zelfs met iets extra's. Wie weet tot de volgende keer! Bedankt
 • Geplaatst door Saskia Bruijne
  Zojuist werden de kerstboom posters bezorgd, prachtig ingepakt kunnen zo onder de boom. Erg blij mee
 • Geplaatst door Alet
  Erg blij met de geboortekaartjes. Kaarten kwamen eerder dan verwacht en was een feestje om uit te pakken. Zijn erg blij dat we voor Zoetje hebben gekozen voor de kaarten.
 • Geplaatst door Mirna
  Wij zijn super blij met onze geboortekaartjes. Marije heeft het kaartje precies naar onze wens aangepast. We hadden de kaartjes eerder binnen dan verwacht, en het uitpakken van de doos was echt een cadeautje voor ons. Zelfs zat er iets leuks in voor de kleine man. Kortom, super!
 • Geplaatst door Tilda
  Marije heeft een prachtig geboortekaartje voor ons ontworpen! We krijgen zoveel leuke reacties op het kaartje! Ontzettend bedankt voor jullie mooie werk en hoe het pakketje werd afgeleverd! Echt een feestje om uit te pakken!
 • Geplaatst door Dewy
  Hoi Marije.

  Wat heerlijk om die geboortekaartjes uit te pakken zeg. Wat heb je het super leuk gedaan. Ook al weet je wat erin zit het is en blijft leuk om het uit te pakken... echt super bedankt. En mocht ik ooit nog zwanger raken dan weet ik wel weer waar ik moet zijn.. echt super leuk..
  Ik moest het je even laten weten..
  Super bedankt😙
 • Geplaatst door Familie ten Veen
  Geboorte kaartjes van Zoetje is een feestje! We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Heel fijn dat we "ons" eigen kaartje in samenwerking met Marije hebben kunnen ontwerpen, echt uniek! En wat ook zo fijn is, is dat het zó aangepast kan worden hoe we het zelf willen en ook geen gedoe met extra kosten oid wat je wel vaak ziet bij anderen bedrijven! Marije, dank voor je geduld en creativiteit, wij zijn enorm trots en blij met het eindresultaat!

  Lieve groet van ons allemaal!
 • Geplaatst door Litsa
  Bedankt, Marije! Voor je creativiteit, je geduld, de vele aanpassingen, de leuke postpakketjes en het cadeautje. Superfijne service en steeds snelle reacties! Groetjes Tijs, Litsa en baby Lotta xxx
 • Geplaatst door Elleke Bos
  Beste Marije, ons geboortekaartje voor Vigo is helemaal geworden zoals we gehoopt hadden! Wat een mooie kaarten maak je! Het uitpakken van de ontvangen doos met kaartjes en de verrassing daarin was echt een feestje bedankt!!
 • Geplaatst door Marloes
  Hoi Marije!

  Wat zijn wij blij met ons geboortekaartje! Een superservice en ook nog die leuke verrassing in de mooi ingepakte doos
  Ik raad iedereen aan om een geboortekaartje bij Zoetje te bestellen!!
  Hartelijk dank!
  Peter, Marloes, Sophie, Joost, Koen en Stijn
 • Geplaatst door Bas&Sandy
  Hoi Marije,
  Super bedankt voor de goede service! We hebben al superveel enthousiaste reacties gehad op ons kaartje.
  En wat een leuk pakketje om uit te pakken, daar werden we al blij van En dan ook nog zo’n leuk kadootje erbij!
  We zijn blij dat we voor onze kaartjes bij jou terecht zijn gekomen!

  Groetjes
  Bas&Sandy
 • Geplaatst door Juliette
  Hoi Marije,

  Bij jou is de klant echt koning! Vanaf het begin een erg fijn contact en snelle reacties. Je denkt mee en draagt ideeën aan.
  Toen we eenmaal de geboortekaartjes ontvingen bleek het niet compleet te zijn( en ik heb ze nog wel extra gecontroleerd en akkoord gegeven) na een telefoontje ging jij razend snel voor ons aan de slag en de volgende dag lagen er al 75 nieuwe kaartjes bij ons op de mat! En dan nog de extraatjes die we hebben mogen ontvangen! Zo ontzettend lief en goed voor de klant zie je nog zelden.

  De reacties op ons geboortekaartje zijn ook echt super leuk!

  Echt nogmaals ontzettend bedankt voor de service en samenwerking!

  Liefs,

  Juliette
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 17-05-2018 - Wij zijn zeer tevreden over onze geboortekaartjes. Niet alleen een...  lees meer
 • 17-05-2018 - In Oktober ons geboorte kaartje door Marije laten maken.. Die...  lees meer
 • 08-05-2018 - Wat zijn wij blij met ons op maat gemaakte geboortekaartje...  lees meer
Plaats een bericht
© 2011 - 2018 Zoetje en Nozem geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.