Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Ronald
  Wat was het een pretje om de kaartjes te pakken! Je hebt er goed je best op gedaan. We zouden bijna nog een kind willen alleen maar om opnieuw geboortekaartjes bij je te bestellen
 • Geplaatst door Christian Bosch
  Heel blij met het door Zoetje gemaakte kaartje! Helemaal naar onze wens. Kaartjes kwamen als een echt cadeautje binnen met een presentje. Het zijn net die kleine beetjes extra die het doen. We raden iedereen Zoetje aan!
 • Geplaatst door Wietske
  Wat een prachtige kaartjes maakt Zoetje! We vonden het nog lastig kiezen, maar uiteindelijk zijn we helemaal blij met het leuke retro geboortekaartje. Marije heeft het helemaal naar wens gemaakt en was heel snel met alle wijzigingen. Veel complimenten gehad en ik zou een volgende keer zo weer een kaartje bij Zoetje uitzoeken.
 • Geplaatst door Hanneke
  Beste marije,

  Wat een super mooi kaartje heb je weer gemaakt. We zijn ontzettend blij met het resultaat en krijgen echt leuke reacties van iedereen.
  Nu de 2e keer dat je een kaartje hebt ontworpen voor ons, blijft origineel en uniek.
 • Geplaatst door Jade Franken
  2 jaar geleden kwam ik bij zoetje terecht toen ik op zoek was naar een geboortekaartje voor mijn zoontje.. Ik was helemaal verliefd toen ik het proefkaartje ontving, het enige probleem vond ik zelf dat ik van België ben en de kaartjes wat later zouden aankomen met de post. Helaas heb ik toen geen kaartje besteld bij Zoetje, 2jaar lang heb ik hier spijt van gehad.. Nu bij ons dochtertje dat net geboren is wou ik zeker en vast bestellen bij Zoetje of ik nu wat langer moest wachten of niet. MAAR DIT WAS HET WACHTEN MEER DAN WAARD ( en eigelijk moest ik helemaal niet lang wachten hoor) Waw, wat een feest om de doos uit te pakken met de kaartjes ( mijn vriend kwam zelfs helpen!!) Vele complimenten krijgen we over de kaartjes, speciaal, uniek.. noem maar op. Dankuwel om voor ons een prachtig kaartje te maken!!!
 • Geplaatst door Astrid
  Helemaal naar eigen wens het kaartje kunnen finetunen. De basis is al fantastisch trouwens, geheel eigen stijl en aparter dan ik op andere sites heb gezien. Ook de afwerking in adresstickers, envelop en stickers om de envelop mee te sluiten passen in de stijl van het kaartje en vormen zo één geheel. Het maakt het helemaal af.
  Het ontvangen van de doos met alle kaartjes, stickers en enveloppen was een waar feestje!

  Dank je wel dat je het zo bijzonder hebt gemaakt. We hebben ontzettend veel leuke reacties op het kaartje gekregen! Ik zal je aan iedereen aanraden!
 • Geplaatst door Chantal
  Wij zijn erg lang bezig geweest met onze zoektocht naar een mooi geboortekaartje. Uiteindelijk hadden wij er 1 gevonden welke wij een tijd later helaas niet meer zo mooi vonden. Enigszins met verloren moed pakte ik de zoektocht weer op en al vrij snel kwam ik uit bij het geboortekaartje "Sofie" van zoetje.com

  Ik was gelijk verliefd om dit kaartje en mijn partner gelukkig ook.
  Uiteraard direct een proefdruk besteld en deze heel snel ontvangen. Het kaartje was in het echt nog mooier dan op de site!

  Aangezien wij nog wat kleine aanpassingen wenste, hebben wij een aantal malen met Marije gemaild en dit contact verliep erg soepel, vlot en uiterst vriendelijk en meedenkend.

  Al snel was ons kaartje helemaal perfect en ontvingen wij uiterlijk twee dagen later de kaartjes. Zoals anderen alin het gastenboek schreven, het uitpakken was al een feestje op zich. Wat was het mooi ingepakt, er zat zelfs nog een mooi cadeau in hetvpakketje verstopt!

  Aan alles is te zien dat Marije dit met veel liefde en plezier doet. Wij waren echt aangenaam verrast en zullen niet schromen mensen attent te maken op jouw site.

  Nogmaals enorm bedankt en veel succes met je super leuke bedrijfje!

  Liefst, Johan, Chantal, Noortje & Sofie
 • Geplaatst door Anette & Stefan
  Lieve Marije,

  Ongelooflijk hoe je het voor elkaar krijgt dat wanneer je een pakketje ontvangt (de kaartjes) waarvan je weet wat het is, het toch een feestje is om alles uit te pakken! De passie waarmee jij werkt is overal terug te zien! Wij zijn super blij met het unieke, mooie, lieve kaartje voor onze dochter! Altijd snel geholpen en geen aanpassing was teveel! Nogmaals bedankt voor de geweldige service!
 • Geplaatst door Lizette
  Marije heeft een onwijs leuk geboortekaartje voor onze Seb gemaakt!! Communicatie verliep prettig en de wispelturigheid door mijn hormomen was nooit een probleem. Marije, nogmaals super bedankt voor alles! Xx
 • Geplaatst door Misha en Maurice
  Voor onze dochter Bobbi wilden we graag een uniek geboortekaartje. Zodoende kwamen we bij Zoetje uit.
  Samen met Marije hebben we een ontzettend gave kaart bedacht voor onze kleine meid
  De service was uitstekend en toen we het pakketje kregen leek het wel kerst!!! Alles was zo leuk ingepakt en zelfs nog een persoonlijk cadeau erbij, zo bijzonder!!
  Het communiceren met Marije was zo prettig, zelfs in het weekend kregen we een antwoord op onze vraag en ze heeft altijd met ons meegedacht en zelfs nog verrast met een extraatje!
  De reacties op de kaartjes zijn ook zo leuk, iedereen is vol lof
  Mocht het ons gegeven zijn dat we nog een keer op zoek moeten naar een geboortekaartje, dan weten we waar we moeten zijn
  Bedankt voor alles Marije!!
 • Geplaatst door Nicole
  Erg tevreden over de wandhanger en geboorte kaartjes welke Marije voor ons gemaakt heeft. De samenwerking was ook erg prettig. Marije luisterde naar onze wensen en wist heel snel het ontwerp naar onze wens te maken. Het uitpakken van de kaartjes was ook echt een feestje zoals Marije deze had verpakt. Daarbij zat er ook nog eens een leuke verrassing in de doos van de kaartjes. Wij zijn super tevreden!
 • Geplaatst door Ronnie en Laura
  Wij zijn ontzettend blij met de geboortekaartjes voor ons zoontje Boaz. Marije reageert snel op mails en denkt mee met je wensen voor het ontwerp. De kaartjes werden snel verstuurd en waren echt een cadeautje om te ontvangen. Veel leuke reacties gehad op ons stoere geboortekaartje!
 • Geplaatst door Janine
  Ik kan alleen zeggen hoe blij en nog eens bij ik met e banner en de geboortekaarten ben. Marije heeft heel veel aandacht eraan besteed en wat zijn ze bijzonder mooi geworden. Ik had de kaarten met het houten vliegtuigje, erg uniek. De reactie op mijn vragen en wensen was snel net zoals de levering van de kaarten zelf. Ik kan het iedereen aanraden die persoonlijke en bijzondere geboortekaarten zoekt.
 • Geplaatst door Robin & Sanne
  Bedankt voor het ontwerpen van het geboortekaartje van onze dochter Mina. We waren opzoek naar iets unieks en dat hebben we bij jou meteen gevonden. Alles werd naar wens aangepast totdat het perfect was. Alles wordt zeer goed en correct bezorgd, zo mooi ingepakt dat het bijna jammer is om het pakketje open te maken. We hebben enkel positieve reacties gekregen op ons kaartje! Enorm bedankt!! Mocht er ooit nog een kindje komen, weten we zeker waar we moeten zijn .

  Dankjewel Marije!

  Groetjes Robin, Sanne & Mina
 • Geplaatst door Dave & Rachèl
  Onwijs gaaf geboortje kaartje voor ons zoontje gecreëerd samen met Marije. We hebben heel veel positieve reacties gekregen op het ouderwetse schoolschriftje als geboortekaartje. Toen we de kaartjes thuis gestuurd kregen was het een feestje op uit te pakken. Marije heeft er veel liefde in gestopt het waren allemaal kadootjes! Erg leuk! Zoetje is zeker een aanrader!!

  Marije nogmaals bedankt voor alles!
  Liefs Dave, Rachèl & Ace
 • Geplaatst door Marleen
  Onze zoon is inmiddels al een jaar. Als ik naar zijn geboortekaartje kijk, vind ik m nog steeds het allermooist en het meest origineel van alle geboortekaartjes die ik voorbij heb zien komen! Ik heb geen moment spijt gehad van de keuze. Dankjewel Marije!!!!
  Wij hebben ook ontzettend veel leuke reacties gekregen op het kaartje.
 • Geplaatst door Jop & Sanne
  Dank jullie wel voor het prachtige geboortekaartje voor ons dochtertje, Nina Jackie-Lou Mae! Wij waren op zoek naar een bijzonder kaartje, om de geboorte van ons eerste kindje te delen. Het was alleen al een feestje om het kaartje samen met Marije samen te stellen en persoonlijk te maken en alsof je geboortekaartjes ontvangen al niet leuk genoeg is, maakt de manier waarop alles wordt geleverd het helemaal af. Alles is even zorgvuldig en met liefde verpakt! Dank jullie wel!

  Jop, Sanne & Nina
 • Geplaatst door Chris en Vita
  Snel en leuk contact. Kaartjes waren super leuk en mensen waren zeer positief. Samenstellen van de kaarten was geen enkel probleem, hoe vaak deze ook werd veranderd. Het ontvangen van het pakketje is al een feestje, alles is heel leuk ingepakt. Je kan wel zien dat ze hier echt moeite voor doen.
  Ik zou zoetje.com aan alle aanstaande ouders aan kunnen raden!
 • Geplaatst door Olaf Vrooman
  Hele leuke maar vooral niet alledaagse kaartjes! Wij kregen veel lovende reacties.
  Alles is in overleg mogelijk. Ze doen hun best het naar je zin te maken.

  Kaartjes komen thuis als een waanzinnig leuk cadeau!

  Wanneer je wat anders wilt dan anders: doen!
 • Geplaatst door Suzanne
  We waren op zoek naar een vintage stijl geboortekaartje met "school" als thema. Alles wat we zochten vonden we in het geboortekaartje "schriftje van otis". Aangezien we niet wisten of we een jongen of meisje zouden krijgen wilden we de afbeeldingen (auto's) laten aanpassen in dieren. Dat was ontzettend snel gedaan en het voorbeeldkaartje hadden we gauw binnen. Ook de uiteindelijke envelopen, gepersonaliseerde etiketten en de kaartjes waren snel ontvangen en helemaal naar onze wens. Alles wordt ook nog eens leuk ingepakt verstuurd, echt een feestje om uit te pakken. Heel erg bedankt voor alle goede service.
 • Geplaatst door Susanne
  Hele fijne, snelle en duidelijke communicatie.
  Alles wat word verstuurd word prachtig verpakt, al zijn het maar alleen enveloppen
  Heel leuk en attent extraatje gekregen bij de kaartjes zelf! En een heleboel leuke reacties op het kaartje gekregen!
  Mocht er ooit een 3e kindje komen, weten we waar we moeten zijn.
  Dank je wel!
 • Geplaatst door Els
  Voor onze kersverse dochter zocht ik een origineel geboortekaartje. En dat vond ik hier bij ZOETJE.
  De communicatie via e-mail met Marije verliep vlekkenloos. Er werd steeds zeer snel gereageerd en ik kon wijzigen naar believen!

  Bij ontvangst van het drukwerk werden wij aangenaam verrast en kon het uitpakken beginnen!

  Bedankt Marije en Co! Voor de vlotte en correcte service en de mooie attentie!
  Wij zijn nog steeds in de wolken van het resultaat!

  Groetjes uit België
  Steven, Els, Floor, Romi & Nore
 • Geplaatst door Nathalie en Sebastiaan
  Voor onze tweede zoon heeft Marije een super stoer geboortekaartje gemaakt. Wat een super service! Fijne communicatie waarin onze wensen goed vertaald werden naar het uiteindelijke resultaat. We zijn super blij met het eindresultaat en kunnen Zoetje iedereen aanbevelen. Ook het uitpakken van de kaartjes was een cadeautje om te doen!
 • Geplaatst door Laurien Otten
  Meer dan tevreden!
  Zowel het contact, als de levertijd en het pakket zelf erg netjes. Ik zou deze site iedereen aanraden om iets te kopen!
  Nogmaals heel erg bedankt
 • Geplaatst door Sarah
  Voor ons tweede kindje heeft Marije een prachtig kaartje gemaakt. Het werd uiteindelijk een dochter maar ze maakte twee ontwerpen omdat we het geslacht niet wisten. Top service van begin tot einde! Alles was ook steeds met veel zin voor creativiteit verpakt. Echte meesterwerkjes!
 • Geplaatst door Kim
  Voor onze dochter heeft Marije de geboortekaartjes helemaal naar wens ontworpen. Er wordt met je mee gedacht en snel gehandeld. Het is echt een feest om de kaartjes te ontvangen maar vooral uit te pakken. Ontzettend bedankt! Tot de volgende! =)
 • Geplaatst door Kim
  Zo blij met de geboortekaartjes voor onze zoon! Heel origineel, prettig mailcontact met Marije en het resultaat is om heel blij mee te zijn! Een kadootje om het pakketje uit te pakken.
  Marije, bedankt!
  Groetjes, Kim
 • Geplaatst door Rianne
  Marije heeft voor ons kleine meisje het geboortekaartje ontworpen. Wij stonden ervan te kijken hoe snel zij steeds reageerde op onze mailtjes en net zo lang aanpassingen maakte tot wij, kritische ouders ;-) , helemaal blij waren.

  Na de geboorte werden de kaartjes snel voor ons gemaakt. Marije dacht nog met ons mee over kleine aanpassingen die het nog mooier maakte.

  De enveloppen kregen we eerder al, verpakt als echte cadeautjes! De grootste verrassing kwam toen we de geboortekaartjes, wederom feestelijk verpakt, toegestuurd kregen en hier een persoonlijk kaartje en cadeautje bij aantroffen.

  Kortom: een groot feest om bij jou ons geboortekaartje te laten maken. 1000x dank!
 • Geplaatst door Chantal
  Super bedankt Marije voor de geweldige kaartjes voor de geboorte van onze zoon Jur! We hebben een kaartje van jou op maat laten maken, echt helemaal naar onze wensen! Precies zoals wij het voor ogen hadden!
  Dankjewel!! Je bent echt een aanrader!
  Lieve groetjes
 • Geplaatst door Rachel
  Echt heel erg blij met de geboortekaartjes, wat zijn ze mooi geworden! En wat een feest om het uit te pakken Super leuk gedaan!
 • Geplaatst door Marleen & Fred
  Lieve Marije, wat een feest was dat, het krijgen en uitpakken van de geboorte kaartjes van Sepp!
  Super leuk!! En ook nog een kadotje voor de kleine! Heel erg bedankt voor de kaartjes, we hebben hele leuke reacties gekregen
  Hartelijke groeten Fred Marleen Yorin Yentl Boaz en Sepp
 • Geplaatst door Linda
  Wij zijn nog steeds super blij met onze geboortekaartjes!!! Marije denkt goed met je mee en neemt ook echt de tijd voor je. En dat elke bestelling een feestje is om open te maken maakt het extra leuk. Ook krijgen we super leuke reacties op de kaartjes. Hartstikke bedankt Jeroen, Linda, Liv en River
 • Geplaatst door Saskia & Wesley
  Wij hebben het geboortekaartje voor onze zoon Vigo laten maken door Marije van Zoetje. Ik had het geboortekaartje via internet gevonden en kwam bij zoetje uit. Proefdruk besteld en helemaal verliefd al. Vervolgens was het wachten op onze zoon, ik kon eigenlijk niet wachten om de geboortekaartjes te bestellen en verzenden. Na de geboorte 20 juni 2018 de gegevens van Vigo doorgegeven en de kaartjes kwamen super snel, was echt een feestje om uit te pakken zo leuk gedaan. Persoonlijk briefje voor ons erbij en een cadeautje voor Vigo. Wij hebben alleen maar hele leuke reactie’s gehad. Super gaaf orgineel geboortekaartje nog steeds verliefd
 • Geplaatst door Ghislaine
  We zijn heel erg blij met het mooie geboortekaartje voor onze dochter! Het finetunen van het kaartje ging heel erg gemakkelijk en het contact met Zoetje was heel prettig! Tevens een supersnelle afhandeling en levering. Het uitpakken van de kaartjes is een feestje op zich!
 • Geplaatst door Peter en Elise
  Oh wat een cadeau om het pakketje met de geboortekaartjes van onze zoon te mogen uitpakken♥
  Communicatie verloopt heel prettig en vlot!
  Wij hebben een mooi uniek kaartje. Wij zijn van mening dat Marije prachtwerk heeft geleverd. 👌
 • Geplaatst door Charlotte
  Wij zeer zeer tevreden met onze bestelling. Zeer goede, vriendelijke en vlotte communicatie met Marije. Ik kan het iedereen aanraden.
  Origineel en mooi geboorte kaartje!!!

  Bedankt voor alles!
 • Geplaatst door Carly
  Wij zijn dolblij met het kaartje dat Marije voor ons heeft gemaakt. Ze had meteen door wat we wilden! Communicatie verliep snel en helder. Het eindresultaat was prachtig en we hebben dan ook alleen maar complimenten en enthousiaste reacties gekregen. Zoals anderen ook al schreven was het een feestje om het pakket met de kaartjes en toebehoren thuis te ontvangen, Marije had er echt iets speciaals van gemaakt. Niets dan lof!!! Dank je wel Marije!
 • Geplaatst door Sabine
  Een uitstekende service en een super leuk kaartje. Wij zijn heel blij met het resultaat en het prettige contact gedurende het ontwerpen. Een absolute aanrader en we hebben al veel leuke reacties op het kaartje ontvangen.

  Enorm bedankt!

  Groetjes Hendry en Sabine
 • Geplaatst door Anna & Sjaak
  Zoetje!

  Voor de 2e keer heb je ons ons onwijs blij gemaakt met hele mooie geboorte kaartjes. Met mijn specifieke wensen heb je alles boven alle verwachtingen op de kaart gekregen! We blijven maar positieve berichten krijgen van familie en vrienden over het ‘wel heel bijzondere’ geboorte kaartje. Ik zal iedereen die ik wat aan kan raden naar jou sturen. En wie weet in de toekomst bellen we nog eens bij je aan ;-)

  Liefs Anna, Sjaak, Dries & Judie
 • Geplaatst door Saskia
  Marije is een absolute aanrader! Onze kaartjes zijn prachtig, krijgen er alleen maar lovende reacties op! Alles wat we bestelden zoals stickers en een grote houten naamwolk was perfect. De communicatie verliep super vlot en alles werd snel geleverd. En dan nog een leuk extraatje krijgen bij je bestelling, gewoon top! Bedankt Marije!
 • Geplaatst door Esther
  Dank voor de hulp bij onze kaartjes. Marije denkt op een heel fijne manier mee: alles is mogelijk! En de service, snelheid is super! Aanrader!
 • Geplaatst door Sanne Jansen
  Ontzettend bedankt voor de fijne en snelle service. Het was een feestje om het pakketje uit te pakken. We zijn erg blij met de kaartjes!

  Sanne en Luuk
 • Geplaatst door Tine De Brabander
  Wij zijn zeer tevreden over onze geboortekaartjes. Niet alleen een origineel en mooi ontwerp. We kregen steevast snelle feedback. Omwille van een feestdag hadden we de kaartjes een wat later dan voorzien - maar dat had niemand in de hand!
  Goeie en kwaliteitsvolle service!!
 • Geplaatst door Stephanie en Pascal
  In Oktober ons geboorte kaartje door Marije laten maken.. Die vonden we zo mooi dat we ook onze trouwkaart door Marije hebben laten maken.
  Ook deze keer zijn we weer hartstikke blij met het resultaat. Alles kan en niets is te gek.
  Ook de reacties van vrienden en familie zijn heel enthousiast. Nogmaals hartstikke bedankt voor de toffe kaartjes!
  Pascal en Stephanie
 • Geplaatst door Sandra
  Wat zijn wij blij met ons op maat gemaakte geboortekaartje zeg!! Marije heeft het helemaal naar onze zin gemaakt! En we krijgen superveel enthousiaste reacties! Onze kraamhulp vond het bij haar 3 meest originele geboortekaartjes horen!! Nogmaals superbedankt!!!!!
 • Geplaatst door Angie
  Gisteren de geboortekaartjes ontvangen en wat zijn ze mooi! Nog mooier dan wij vooraf dachten
  Het afstemmen van het ontwerp ging erg soepel en het uitpakken van de kaartjes is een waar feest! Geld meer dan waard!
 • Geplaatst door Joran,Loes en Roo
  We zijn jullie meer dan dankbaar voor het leuke ontwerp van ons geboortekaartje voor ons zoontje Roo. Die trouwens niet anders dan leuke reacties heeft gekregen. De ganse weg van het eerste contact tot aflevering van de kaartjes was top!! En bovendien waren we zo aangenaam verrast door de extra attenties die we in de doos terugvonden, hij heeft het ondertussen met veel liefde reeds gedragen

  We kunnen dus iedereen aanraden om hier te stoppen en niet verder te zoeken naar het ideale geboortekaarjte.

  En Marije bedankt voor de steeds vlotte communicatie!
 • Geplaatst door Lutske en Matthijs
  Wat een prachtig geboortekaartje hebben wij voor onze dochter, helemaal naar wens gemaakt. Wanneer je ze thuis gestuurd krijgt weet je dat ze met liefde gemaakt en verstuurd zijn. Prachtig ingepakt en een leuke verassing erbij. Marije heeft ons goed geholpen en dankzij haar het kaartje gekregen die nergens anders zo mooi had kunnen worden. Heel veel leuke reacties op gekregen! Bedankt Marije voor de goede service.
 • Geplaatst door Liesbeth
  Wat een mooie kaart kregen we voor onze zoon! En dan heb ik het nog niet over hoe geweldig leuk het thuis bezorgt wordt. Een feestje om uit te pakken!
 • Geplaatst door Denise
  Super mooie geboortekaartjes mogen ontvangen en echt een top service van Marije.
  Een absolute aanrader!
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 12-12-2018 - Wat was het een pretje om de kaartjes te pakken!...  lees meer
 • 03-12-2018 - Heel blij met het door Zoetje gemaakte kaartje! Helemaal naar...  lees meer
 • 03-12-2018 - Wat een prachtige kaartjes maakt Zoetje! We vonden het nog...  lees meer
Plaats een bericht
© 2011 - 2018 Zoetje en Nozem geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.