Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Jennifer & Steven
  Wij waren op zoek naar een duurzaam alternatief van een geboortekaartje en kwamen snel uit bij Marije, omdat zij kaartjes van groeipapier maakt. Hier werden we enthousiast van! Na een paar e-mailtjes op en neer kwamen we samen tot een uniek design in de gewenste grootte, geheel in onze smaak en dus herbruikbaar door de ontvangers.

  We hebben ze eergisteren verstuurd en krijgen al veel leuke reacties.

  Dankjewel Marije voor de prachtige kaartjes voor Hugo!

  Jennifer, Steven & Hugo
 • Geplaatst door Denise Mathot
  Dank je wel voor het prachtige kaartje van Mirre. Hele fijne communicatie en wat fijn dat alles zo snel gemaakt kon worden. Door jou heeft Mirre net zo’n mooi kaartje als onze Noë. Liefs Rob, Denise en Noë
 • Geplaatst door Steffan en Manita
  via sociaal media aan deze website gekomen. wij waren meteen verkocht en hebben snel al keuze kunnen maken.

  Ons geboorte kaartje voor onze zoon is super geworden.
  Helemaal naar onze wensen en werd goed meegedacht.

  Marije bedankt voor het gave geboorte kaartje.
 • Geplaatst door Jennifer
  Wauw! Aandacht, betrokkenheid en duurzaamheid.

  In de ontwerpfase was er al een laagdrempelig contact waarin goed mee werd gedacht over de kleine details die een kaartje persoonlijk maken. Zo hebben we als ouders, maar ook de drie andere dochters, al onze wensen erin kunnen verwerken.

  Maar toen we de definitieve kaartjes ontvingen waren we pas echt verrast. Elk element van het kaartje was met liefde ingepakt. Elk element was voor ons een cadeautje om uit te pakken en dan ook nog eens de persoonlijke cadeautjes erbij. Echt onwijs bijzonder.

  Lieve Marije, ookal was het contact vanuit onze kant soms wat rommelig door alle complicaties. Jouw geduld en creativiteit heeft voor een prachtig kaartje gezorgd. Dankjewel!

  Liefs,

  Camiel, Jennifer
  Esmee, Tessa, Fien en natuurlijk de kleine Fleur
 • Geplaatst door Ann & Nicolas
  Super blij met het mooie geboortekaartje! We konden het ontwerp zo vaak aanpassen zodat het volledig ons ding was! Ook de bijhorende poster, slinger en stickertjes zijn super mooi. Als kers op de taart krijg je dit allemaal mooi verpakt met leuke extraatjes. Dankjewel Marije!
 • Geplaatst door Kim
  We waren gelijk verkocht toen we de ontwerpen van Marije zagen. We hebben het kaartje een paar keer aan laten passen en we kregen telkens snel antwoord. Goede en snelle service. De kaartjes en de rest was leuk ingepakt en het cadeautje voor onze dochter vinden we top!
 • Geplaatst door Sandra
  Wat een geluksmomentje toen de kaartjes binnen kwamen. De manier waarop alles ingepakt was... geweldig!
  Met het kaartje zijn wij super blij. Krijgen ook alleen maar positieve reacties.
  Aanrader voor originele kaartjes!

  Nogmaals super bedankt!
 • Geplaatst door Fam. Groen
  Wat een mooie kaart voor Sascha van Marije @zoetje !
  Ontzettend blij mee en echt onze style.... We hebben zoveel positieve reacties mogen ontvangen over deze kaart !
  Zorgvuldig ingepakt, het was een cadeau om het uit te mogen pakken
 • Geplaatst door Fara
  Wat een prachtige kaartjes hebben we!
  Ontzettend tof ontwerp en mooie kwaliteit

  Aniek, Fara & Fosek
 • Geplaatst door Marjolein
  Superblij zijn wij met de geboortekaartjes van Marije! We hebben er ook erg veel complimenten over gekregen :-)
  Wat ook fijn is, is dat Marije zo snel schakelt en alles ook nog eens prachtig en met veel zorg en liefde verpakt, daardoor is het helemaal een cadeautje. Een echte aanrader dus!
 • Geplaatst door Ruth
  Lieve Marije

  Wat was ik blij toen we jouw ontwerpers tegenkwamen. We waren onmiddellijk enthousiast over jouw stijl en de samenwerking verliep enorm vlot. Geen vraag of aanpassing was je te veel! Uiteindelijk kregen we een Supermooi eindresultaat waar we erg trots op zijn en ook erg positieve reacties op krijgen! Een hele grote dank je wel voor al je tijd, geduld, ideetjes en vlotte communicatie!

  Lieve groetjes
  Ruth, Jeffrey, Loïc en Eli
 • Geplaatst door Francine
  Marije heeft eindeloos geduld en past het kaartje net zo lang aan tot het 100% naar wens is. Alles is mogelijk. Het resultaat is een prachtig en uniek kaartje. We hebben heel veel positieve reacties gekregen. Bedankt!
 • Geplaatst door Rienke
  Super blij met het prachtige geboortekaartje! En we krijgen heel veel reacties van mensen die er net zo enthousiast over zijn als wij zelf Alles is top geregeld, een snelle service en het uiteindelijke pakketje is echt een cadeautje om uit te pakken!

  Groetjes Rienke, Roy en Moos
 • Geplaatst door Debbie
  Wat zijn we blij dat we vóór dit geboortekaartje gekozen hebben. Helemaal naar onze smaak gemaakt. Heel fijn persoonlijk en snel contact en het resultaat was precies zoals we in gedachten hadden.
  Het versturen en ontvangen ging ook super snel en dan is het inderdaad een cadeautje om open te maken.....
  Wij zijn meer dan tevreden en de reacties waren heel leuk van iedereen!

  Bedankt Marije voor deze service!
 • Geplaatst door Kim & Anna
  We hebben net je pakketje binnen gekregen 🥳. Wat een feestje om uit te pakken was dat hé! Je hebt het echt supermooi gedaan en het cadeautje voor Zoey is heeeeel lief 🥰. Ontzettend bedankt voor je fantastische service en geduld ❤️, jij bent heeeeel goed in wat je doet.


  Liefs,
  Kim, Anna & Zoey
 • Geplaatst door Alinde
  We zijn super blij met het prachtige geboortekaartje van onze dochter. De service van Marije is top, snelle reactie en zeer klantgericht. De uiteindelijke levering is een feestje om open te maken, bedankt Marije!
 • Geplaatst door Davey en Ramona
  Geweldig! Van het bestellen tot de levering alles was goed op orde! Zelfs de verpakking was in de stijl van de kaartjes! En zelfs met persoonlijke boodschap en cadeautje echt een aanrader! Groetjes Davey Ramons en Noud
 • Geplaatst door Jinske
  Wij zijn erg blij met het geboortekaartje van Abel. Hebben er ook al veel positieve reacties op gehad. Marije heeft ons eigen ontwerp mooi vertaald naar een kaartje, super blij mee! Ook de service en reactie snelheid van Marije is top. En dan als de kaartjes binnenkomen: alles verpakt als een kadootje. Daarin zie je dat Marije dit echt doet met liefde en aandacht, geweldig! Ik kan en ga Marije dan ook aan iedereen aanraden!
 • Geplaatst door Linea
  Dit keer wilden wij geen standaard geboortekaartje. Naar tientallen sites al teleurstellend bekend te hebben, kwam we op e site van Zoetje terecht. De keuze bleek snel gemaakt. Het ontwerpen en alle communicatie verliep vlot. Het ontvangen van de kaartjes was echt een feest. We hadden het idee een 10 dagen pakket ontvangen te hebben. Super blij zijn wij met ons originele geboortekaartje. 100 % aanrader!
 • Geplaatst door Pam
  In mijn zoektocht naar een eco geboortekaartje kwam ik uit bij zoetje.com. Wat een mooie kaartjes en wat veel keus! Uiteindelijk hebben we gekozen voor een kaartje op groeipapier voor onze zoon Rune. We zijn er heel erg blij mee! Het contact met Marije over onze wensen verliep erg prettig en we kregen steeds snel antwoord. De kaartjes en alles wat erbij hoort was heel mooi en met de grootste zorg en aandacht verpakt, echt een cadeau om uit te pakken! Absoluut een aanrader. Marije, dankjewel voor alles!
 • Geplaatst door Ingrid
  Op zoek naar een uniek geboortekaartje, kwam ik per toeval terecht op Zoetje.com. Door de hoeveelheid aan keuze qua ontwerpen en extra opties werd het een feest om een kaart uit te kiezen. De communicatie en afhandeling gaat snel en correct. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en dat horen we ook terug van onze vrienden en families.
 • Geplaatst door Annemie
  Wat zijn wij blij met het prachtige geboortekaartje van ons dochtertje Laurin °2020.
  Familie en vrienden waren ontzettend enthousiast over de mooie kaartjes, leuk om deze reacties te krijgen... En wat een feest om de mooie kaartjes te ontvangen. Het leken wel cadeautjes!

  De service van Marije is fantastisch..., zelfs toen er eventjes iets misging kregen we onmiddellijk reactie en werden problemen onmiddellijk opgelost... het kaartje is helemaal ons eigen ding geworden … het is prachtig...

  Ik kan zoetje iedereen aanraden, wanneer wij nog eens een kaartje nodig hebben komen we zeker terug!
 • Geplaatst door Sabine
  Wij hebben de geboortekaartjes van onze 2 zoontjes beide via zoetje.com laten ontwerpen. Fantastische service en heel klantvriendelijk. Een echte aanrader en super leuke reacties op beide kaartjes!

  Snelle reactie en heel persoonlijk. Ontwerpen kan tot het echt jouw kaartje is.
 • Geplaatst door Fam de Meer
  Hi Marije,

  De kaartjes zijn echt prachtig! De service is super en hoe de kaartjes worden verstuurd is fantastisch! Alles met veel aandacht en even mooi. Heel erg bedankt voor alles! Wij zijn supertrots op ons geboortekaartje!

  Liefs familie de Meer
 • Geplaatst door Wim en Lotte Blom
  Wat een prachtige geboortekaartjes hebben we ontvangen voor onze Sam! Het contact met Marije verliep heel fijn en persoonlijk. Ze kon goed inspelen op onze wensen. De ontvangst van het pakket met de kaartjes was een geweldige verrassing, een cadeau om uit te pakken. Een fantastische service, echt prachtige kaartjes en bijbehorenden. We zijn er ontzettend blij mee. We hebben meerdere keren het compliment gekregen dat het het leukste en mooiste kaartje is dat ze ooit hebben ontvangen. Dank aan Marije voor alle liefde en energie die erin gestoken is!
 • Geplaatst door Bas en Jenneke
  Voor de tweede keer weer een prachtig geboorte kaartje op maat laten ontwerpen door Marije. Nu voor onze zoon. En wat een cadeautje was het weer alleen al het uitpakken was echt genieten!! Marije heeft alles weer super goed gedaan en wij hebben dan ook hele mooie reacties gekregen!! Super bedankt Marije!! 😊 😘
 • Geplaatst door Jop & Sanne
  Voor onze beide dochtertjes, Nina (2018) en Rosa (2020) heeft Marije de geboortekaartjes gemaakt. We zijn er zo ontzettend blij mee! Wij wilden graag kaartjes in dezelfde stijl, maar tegelijkertijd ook verschillend. Dit is zo goed gelukt: beide meiden hebben een ander geboortekaartje, maar het is niet te missen dat het “zusjes” zijn. Het maken en bestellen, maar vooral ontvangen van de kaartjes was opnieuw een feestje. Geen wijziging is Marije teveel, tot je helemaal tevreden bent met het ontwerp! En alles is zo waanzinnig mooi en met zoveel liefde ingepakt. Genieten tijdens het uitpakken, maar vooral ook heel fijn dat er met zoveel zorg wordt omgegaan met deze voor ons zó belangrijke kaartjes. BEDANKT! ❤️😘
 • Geplaatst door Maayke
  Superblij met het prachtige ontwerp voor de geboortekaartjes van onze zoontjes Luuk (2017) en Thijs (2020)

  Hartstikke bedankt Marije!
 • Geplaatst door Henk & Joanne van Pelt
  Wij zijn ontzettend blij met het persoonlijk ontwerp wat Marije voor ons heeft gemaakt.
  Alles tot in de puntjes verzorgd en met bijpassende adresstickers en sluitzegels.
  Super bedankt Marije!
 • Geplaatst door Danique
  We zijn super blij en tevreden met het ontwerp van het geboortekaartje!! Ook hebben wij hier vele positieve reacties op gekregen. De kaartjes werden super mooi als een echt cadeaupakket aangeleverd. Een echte aanrader voor iedereen die geen standaard hedendaags geboortekaartje wil!!
 • Geplaatst door Sanne en Guus
  We zijn super blij met het prachtige geboortekaartje voor onze dochter! Alles was mogelijk en daardoor is het een mooi persoonlijk kaartje geworden waar we heel veel enthousiaste reacties op hebben ontvangen! De communicatie was ook heel prettig, snelle reactie met nieuwe proefdrukken. En het was echt een feestje toen we de kaartjes kregen, helemaal leuk ingepakt in de doos met zelfs nog een verrassing erbij! Kortom, we kunnen het iedereen aanraden!
 • Geplaatst door Kim
  Super blij met ons geboortekaartje! We hebben al veel enthousiaste reacties ontvangen. De service verdient een dikke 10. Snelle reacties per mail, aanpassingen worden snel doorgevoerd en de kaartjes worden met zorg super leuk ingepakt en verstuurd. Ik kan dit iedereen aanbevelen!
 • Geplaatst door Evy
  We zijn heel tevreden met onze geboortekaartjes!
  Ook was het zeer aangenaam om deze te laten maken. Vlotte en directe communicatie en we kregen steeds wat we wilden. Maar ook toen we onze kaartjes aan kregen was het een leuke verrassing om ze uit te pakken. Op en top een heel vlotte samenwerking! Bedankt!
 • Geplaatst door Chris
  Vandaag ontvangen geboorte kaartjes en textiel poster, voor onze zoon Chavi. Ontzettend mooi geworden. Alleen al hoe alles is ingepakt. Met veel liefde. Maakt allemaal net het verschil. Marije denkt ook goed mee met onze wensen. En allerlei dingen aanpassen ging allemaal. Ook altijd snel antwoord. Kortom bedankt voor de service. Een aanrader voor ieder ander as ouders.
  Groetjes van ons en veel succes voor de toekomst Zoetje. Wij zullen jullie van harte aanbevelen aan anderen

  Chris en Saskia
 • Geplaatst door Tessa
  Heel blij met het geboortekaartje voor onze Selah. Het doorvoeren van wijzigingen voor het kaartje was geen probleem en er was echt heel veel mogelijk Van het kaartje tot aan de sluitzegel alles matchte met elkaar. Het uitpakken van de kaartjes was al een feestje! En de complimenten die we op het kaartje krijgen zijn ook heel leuk!
 • Geplaatst door Emina
  Zo blij met ons mooie geboorte kaartje! Vanaf het moment van het ontwerp kon ik niet wachten om het kaartje in het echt te zien. Maar toen we het pakket eenmaal thuis kregen, was het een feestje met open maken. En waren we helemaal dankbaar met de keus van Marije. Niks is haar te veel en wat een mega fijne service!! Bedankt Zoetje!!
 • Geplaatst door Giselle
  Voor onze zoon hebben wij 3,5 jaar terug ook al een geboortekaartje door Zoetje laten maken. Nu weer heel blij met het mooie geboortekaartje voor onze dochter Bobbi. Ik vroeg om aardig wat verschillende aanpassingen, maar dit was allemaal geen probleem voor Marije. Het eindresultaat is dan ook super, met daarnaast een heel leuk cadeautje vanuit Zoetje. Heel gaaf!

  Bedankt voor je hulp en creativiteit Marije!
 • Geplaatst door Nathalie
  Superblij met onze geboortekaartjes
  Altijd gauw reactie op mails
  En ontwerpen bijna dezelfde dag nog binnen.
  Na foutje van postnl werden de kaarten gelijk opnieuw gemaakt en verzonden.

  Onwijs blij dat we voor Zoetje hebben gekozen
 • Geplaatst door Vera
  Wauw, wat een feest om onze geboortekaartjes te ontvangen!! Echt met liefde en passie gedaan dat zie je aan alles.

  Marije heeft voor onze zoon een uniek geboortekaartje gemaakt, helemaal ons!
 • Geplaatst door Niek en Anne
  Wij zijn ontzettend blij met ons prachtige kaartje! De communicatie met Marije (Zoetje) was heel erg prettig. Geen aanpassing was teveel gevraagd. Het was een feest om de kaartjes te ontvangen! Een hele dikke aanrader voor iedereen die opzoek is naar een origineel geboortekaartje.
 • Geplaatst door Joey & Marlous
  Marije heeft voor de 2e keer een geboortekaartje voor gemaakt. Wat zijn we er blij mee! Het contact met Marije verliep ook soepel, ze houdt heel erg rekening met je wensen en je mag zo vaak aan laten passen als je wilt tot het kaartje helemaal naar wens is. En de ontvangst van de kaartjes is gewoonweg een feestje! Blijft enorm leuk zo'n geweldig mooi pakket te mogen ontvangen in deze bijzondere (kraam)tijd. Marije gaat nu ook onze trouwkaart ontwerpen. Dank je wel Zoetje!
 • Geplaatst door Irma
  Zoetje heeft een erg mooi en custom made geboorte kaartje voor onze dochter gemaakt. Helemaal naar onze smaak. Goeie en snelle communicatie en top service en erg leuk ingepakt met een leuk berichtje erbij! Aanrader.
 • Geplaatst door Karlijn
  Een feestje alleen al om uit te pakken als je de kaartjes binnen krijgt! Daarna ook alleen maar complimenten over het originele kaartje! Super fijne en snelle communicatie met Marije!

  Nogmaals, dank!

  Liefs Jelmer, Karlijn en Ole!
 • Geplaatst door Maarten claes
  Voor de tweede maal mocht Zoetje aan de slag voor ons. Ditmaal voor ons zoontje Midas. Het resultaat is wederom prachtig!
  Duidelijke en heldere communicatie en een prachtige creatieve inbreng! Een aanrader!
  Bedankt * 1000
 • Geplaatst door Nellie
  Echt een aanrader! Zoveel mogelijkheden en het resultaat is schitterend, we zijn heel blij met de geboortekaartjes! En alles wordt zo feestelijk verpakt, erg leuk! Super bedankt!
 • Geplaatst door Charlotte
  Wat een leuke ontwerpen en wat een flexibiliteit en mogelijkheden! Omdat wij niet wisten of wij een jongen of een meisje zouden krijgen, hadden wij twee ontwerpen nodig, dit was totaal geen probleem!
  Wat een feestje om de kaartjes uiteindelijk te mogen ontvangen! Echt iets om naar uit te kijken in de kraamweek!
  Dank voor de medewerking en je snelle reacties Marije! Wij zijn blij met het resultaat!

  Groetjes, Wouter, Charlotte, Noortje en Pepijn
 • Geplaatst door Marloes
  Een absolute aanrader!!! Het contact is makkelijk, persoonlijk, wordt goed meegedacht en de service is super! Veel reacties op de kaartjes.. wat origineel! Super mooi kaartje! Nog nooit zo'n kaartje gezien!! - dit is wat wij wilden
  Daarbij wordt het pakket (kaartjes) met zorg verstuurd. Julius en wij als ouders hebben een mooi aandenken.

  Marije, enorm bedankt!
 • Geplaatst door Tanya
  Heel blij met de geboortekaartjes voor onze dochter. We hebben alles naar onze wens aan kunnen passen, tot in het kleinste detail. Het contact met Marije verloopt snel en soepel. En als extra verrassing een mooi cadeau bij levering van de kaartjes
  Groet, Jasper en Tanya
 • Geplaatst door Anna
  Zoetje is een absolute aanrader! Wij hebben voor al onze 3 kinderen Dries, Judie en Marie kaartjes laten maken. Ze zijn allemaal uniek en heel speciaal geworden, de reacties waren erg bijzonder. Bedankt voor de snelle service, en het uitpakken van de doos die je op stuurt blijft een cadeautje aanzich!

  Lieve groetjes
  Anna & SjAak van Doorn
 • Geplaatst door Joël en Esmeralda
  Beste Marije,
  Wij zijn zeer dankbaar voor je creativiteit. Niet alleen het kaartje is zeer origineel, maar ook de levering van de kaartjes is op een zeer originele manier gedaan. Wat een verrassing dat het zo leuk ingepakt was met een leuk cadeautje erbij. Origineler kan niet. Bedankt. Groet, Esmeralda en Joël
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 18-09-2020 - Wij waren op zoek naar een duurzaam alternatief van een...  lees meer
 • 16-09-2020 - Dank je wel voor het prachtige kaartje van Mirre. Hele...  lees meer
 • 14-09-2020 - via sociaal media aan deze website gekomen. wij waren meteen...  lees meer
Plaats een bericht
© 2011 - 2020 Zoetje en Nozem geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.