Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Marleen Kasper
  Wat krijgen we weer een leuke reacties op het geboortekaartje van Zoetje!!
  Marije heeft in 2017 voor onze dochter en nu voor onze zoon het geboortekaartje gemaakt.
  Complimenten voor je geduld, de vlotte communicatie en snelle levering!

  Ontzettend bedankt!

  Groetjes,
  Richard, Marleen, Leah Lou en Pim
 • Geplaatst door Marjolijn & Maarten
  Lieve Marije,
  We hebben lang gezocht naar een geboortekaartje maar toen we jouw website zagen, de mogelijkheden en het fijne contact dat we direct met jou hadden was verder zoeken niet meer nodig! Vanaf het allereerste contact was het een feestje! Alle post die wij mochten ontvangen, van het proefpakket tot aan het uiteindelijke geboortekaartje het waren steeds echt cadeautjes om uit te mogen pakken. Alles zorgvuldig en feestelijk ingepakt en voorzien van een persoonlijk berichtje echt super! Hoe vaak je ook aanpassingen zou willen doen het is voor jou allemaal geen probleem. Je bent eerlijk, warm en snel in je communicatie wat het heel fijn maakt. We vonden het heel prettig om met jou samen te werken en zijn dan ook super enthousiast over het eindresultaat. Bij een volgende feestelijke gebeurtenis zullen wij jou zeker weer contacten. Dank voor alle goede zorgen, voor het zeer attente cadeautje en blijf vooral zoals je bent. Liefs - Maarten, Marjolijn & Suze
 • Geplaatst door Jacobien
  Het was weer een feestje om voor onze tweede de kaartjes uit te pakken en op te sturen. Veel enthousiaste reacties en wij zijn heel blij met de manier waarop wij wereldkundig hebben kunnen maken dat onze zoon is geboren.
  Marije, je service is snel, prettig en persoonlijk. Heel fijn!
 • Geplaatst door Vanessa
  Marije heeft in 2016 en in 2019 de geboortekaartjes gemaakt voor onze twee zoontjes. De reden dat ik dit jaar ook weer voor Marije heb gekozen, is omdat zij mooie originele kaartjes maakt, waar we vele leuke reacties op hebben ontvangen. De communicatie verloopt soepel en snel via de mail, en de kaartjes, enveloppen en adresstickers zijn na de geboorte snel bezorgd. Alles mooi verpakt. Een feestje om uit te pakken!
 • Geplaatst door Romkje
  Wat een geweldig mooi pakketje met genoortekaartjes mochten wij vandaag ontvangen. Een feest om dit pakket te openen.
  Een prachtig geboortekaartje naar onze wens vormgegeven! En helemaal af met bijpassende enveloppe en adressticker!!
  En dat alles met een super snelle en fijne communicatie via de mail.

  Bedankt!
 • Geplaatst door bar
  Echt een top service weer 👌🏻
  Fijn mailcontact en een top resultaat geleverd.
  We hebben weer in spanning zitten wachten tot het pakketje geleverd werd. Het is een feest om het uit te mogen pakken 🤗🥰
  En nu alleen maar positieve reacties op het kaartje!
 • Geplaatst door Tijmke
  Zo onwijs blij met ons geboortekaartje ontworpen door Marije. Onze vele wensen en vragen heeft zij super geduldig beantwoord en ingewilligd. Echt ongelofelijk. Super bedankt voor de fijne communicatie, super leuke, originele verpakkingen met allemaal leuke verrassingen en cadeautjes. Echt een feestje om uit te pakken 🙌🏻
 • Geplaatst door Fam v H
  Helemaal tevreden!prachtig verzorgd! en heel veel positieve reacties op het geboortekaartje.
  Echt een cadeautje om uit te pakken en wat een leuke verrassing
  Ook de naamslinger in de stijl van het geboortekaartje erbij nemen is een aanrader om voor het raam te hangen en later op het kamertje.
  Helemaal blij met zoetje
 • Geplaatst door jeremy & olga
  Ik zocht iets uniek, iets anders dan anders. Ik zocht iets dat niet zomaar uit een printer rolt. Na een tijdje rondsurfen stuitte ik op zoetje.com en dit sprak me direct aan.. Ben toen begonnen met te communiceren betreffende mijn persoonlijke wensen, de communicatie verliep ontzettend goed en kreeg bijna steeds binnen enkele uren feedback om zo tot een ontwerp te komen. Het eindontwerp was uiteindelijk mooier dan ik zelfs had verwacht! Bij de geboorte hebben we dan de laatste details verzonden en amper een 3 tal dagen later zaten de kaartjes al op de post. Het was een leuke verassing om er nog een persoonlijk item bij te krijgen ..
  Ik kan deze service alleen maar aanraden aan iedereen die iets speciaal wil maken van de geboorte, huwelijk, of wat dan ook!!
  Mijn dank nog eens aan Marije voor de subliem mooie en unieke kaart voor de geboorte van mijn zoon
 • Geplaatst door Koen
  Voor de 2e keer heeft Marije ons super goed geholpen met een hele mooie Sep kaart voor onze eigen Sep!!!!

  Zoetje is een echte aanrader, super goede service, goede kwaliteit en zeer betrokken.

  Ga zo door met nieuwe ouders nog trotser maken!
 • Geplaatst door Tinne en Peter
  Beste Marije, na lang zoeken heb ik het perfecte geboortekaartje gevonden bij zoetje. Het was helemaal wat ik in mijn gedachte had en daar stond het ineens op Pinterest. Direct contact gezocht met jou en dit verliep vlekkeloos. Wat waren we blij met het kaartje en de leuke verpakking. Het was spannend. De familie en vrienden waren dol enthousiast over hoe het thema helemaal bij ons verhaal past. Nogmaals bedankt

  Goe bezig
 • Geplaatst door Charise
  Wij konden niet slagen voor een geboortekaartje omdat we iets “anders” wilde. Via via bij Zoetje.com uitgekomen, en daar zijn we heel blij om! Zonder moeite kregen we proefkaartjes. Alles kon en mocht aangepast worden en al snel hadden wij door te combineren en aan te passen ons “perfecte” kaartje! Het pakketje was heel snel in huis en was een feestje om open te maken! Ook kregen we een extra cadeautje, hoe ontzettend lief! Een echte aanrader.

  Mochten wij ooit nog een keer kaartjes nodig hebben, komen we bij je terug! Heel erg bedankt voor alles!
 • Geplaatst door Kelly
  Een super mooi kaartje laten maken door marije, helemaal blij mee
 • Geplaatst door Marije & Leon
  Wat hebben wij voor Sofie een mooi geboortekaartje laten maken door Marije❤️
  De communicatie verliep vlekkeloos, niks was te gek of Marije paste het weer aan, je bent een topper!
  Wij hebben twee kaartjes kunnen combineren waardoor het ook echt Sofie haar geboortekaartje werd?
  Het is een feest als de bestelling binnen komt?
  Wat had je het mooi ingepakt?

  Heel erg bedankt voor alles!

  Groetjes, Marije, Leon & Sofie
 • Geplaatst door Tim
  De kaartjes zijn prachtig geworden en de service is fantastisch! Dankjewel nogmaals Marije?
 • Geplaatst door Lisanne
  Hier ons 2de bericht in jou gastenboek Marije. We hebben nu 2 zoons en beide keren ons kaartje laten maken bij Marije! Het is zo persoonlijk contact en dat werkt zo fijn. 2 keer een prachtig kaartje mogen maken met alle persoonlijke dingen er in en het wordt prachtig omgezet in een super leuk en mooi kaartje! Ik zou iedereen aanraden om bij zoetje een kaartje te laten maken. Het is al een feestje om ze te ontvangen en op te sturen naar familie en vrienden! Bedankt voor het mooie kaartje....wederom veel leuke reacties!
 • Geplaatst door Anne-Carlijn en Alex
  Voor de geboorte van onze zoon Oliver zijn wij op zoek gegaan naar een uniek geboortekaartje. Uiteindelijk zijn wij uitgekomen bij zoetje.com en zijn wij heel erg goed en vriendelijk geholpen door Marije. Ze heeft naar al onze wensen geluisterd en was erg vlot met het reageren. Niets was te veel voor haar en het resultaat is fantastisch! We hebben erg veel leuke reacties op onze kaart gekregen. Daarnaast was het een leuke verrassing om te zien hoe ze alles verpakt had, echt een cadeau om uit te pakken! Het extra cadeautje werd ook erg gewaardeerd.

  Een echte aanrader!
 • Geplaatst door Carlijn
  Wij hebben voor onze zoon de kaartjes en de adresstickers laten maken bij Zoetje. We zijn heel blij met het resutaat, een super stoere kaart die we op elke mogelijke manier konden aanpassen; een achterkant van het ene kaartje, de voorkant van de ander enz... het contact verliep snel en makkelijk.
  De kaartjes waren super leuk verpakt, mèt een verrassing! Echt een cadeautje om te krijgen.
  Kortom heel enthousiast en blij met de kaart en alles er om heen!
 • Geplaatst door Kimberly
  Voor de geboortes van onze beide dochters hebben we gekozen voor Zoetje (Marije). Marije maakt zulke mooie, bijzondere kaartjes. Dat blijkt ook uit de enthousiaste reacties van familie en vrienden. Bij onze tweede dochter kozen we voor houten hangers. We hadden slechts ideeën over hoe de hangers eruit moesten gaan zien. Marije heeft die ideeën omgezet in een prachtige hanger. En het is waar wat ze schrijft: ze is pas tevreden als jij tevreden bent. Een andere reden om twee keer te kiezen voor Zoetje is de manier waarop we de kaartjes thuis gestuurd kregen: een waar cadeau om uit te pakken. Het maakte de kraamperiodes extra vrolijk! Uit alle contactmomenten met Zoetje/Marije bleek veel zorg, liefde en aandacht. Wij zijn fans.
 • Geplaatst door Kiki
  Wauw, wat een prachtig kaartje heeft Marije voor ons gemaakt! Super fijne communicatie over de email, niks was te gek en alles kon.
  Het was een feestje om de kaartjes , die prachtig waren verpakt, open te maken! En wat krijgen we leuke reacties op het kaartje. Marije, super bedankt! Een aanrader voor iedereen die een mooi en persoonlijk kaartje wil sturen!
 • Geplaatst door Joyce
  Na lang zoeken voor het unieke geboortekaartje bij Zoetje uitgekomen. Nadat we een aantal voorbeelden hadden besteld, onze wensen op de mail gezet. Al snel reactie, en alles wat we graag wilde bleek mogelijk te zijn. Altijd snel reactie, en super service.
  Uiteindelijk de geboortekaartjes ontvangen, weliswaar een cadeautje zo leuk! Super leuk verpakt, en ook nog een leuk cadeautje voor de kleine.
  Ik zou Zoetje zeker bij iedereen aanraden.

  Dankjewel Marije voor de super goede service!
 • Geplaatst door Nathalie
  Lieve Marije,

  In één woord, helemaal geweldig wat je voor ons hebt gemaakt. Het is niet zo’n standaard kaart waar je er al honderden van hebt. Het is echt met liefde gemaakt en dat zie je terug in de kaart.

  Heel erg bedankt
 • Geplaatst door Dennis Boonen
  Een dikke aanrader !!
  Zeer vlotte communicatie en zéér behulpzaam...
  Het pakketje was supersnel geleverd en toen we het open deden bleek het ook nog eens geweldig verpakt te zijn!!
  Het was zo mooi ingepakt dat ik het eerst niet durfde open doen

  Ook zat er nog een leuke attentie bij voor onze kleine !
  Ik kan Zoetje alleen maar aanraden aan iedereen...
 • Geplaatst door Martijn & Maxime
  Als je opzoek bent naar een origineel, stoer en persoonlijk kaartje ben je bij zoetje aan het juiste adres! Het was een feestje om het kaartje te ontvangen. Onwijs gaaf kaartje van mooie kwaliteit! Ontzettend blij met de service van Marije. Krijgen zoveel leuke en positieve reacties op het geboorte kaartje van onze zoon! Mocht we weer een kaartje nodig hebben zullen we zeker weer contact opnemen!
 • Geplaatst door Johan & Michaela
  Bedankt Marije voor een tof ontworpen kaartje. Super goede opvolging en zeer snelle levering met een leuke attentie.
  Vijf sterren service!!!
 • Geplaatst door Julie & Kelly
  Hoi Marije

  We willen je bedanken voor het geweldige kaartje dat je gemaakt hebt. We hebben een mooie creatie gemaakt uit een combinatie van reeds bestaande kaartjes. We mochten ten allen tijde vragen stellen of opmerkingen geven en die werden ook meteen aangepast.
  De service de je levert is gewoon top! Een echte aanrader voor eenieder die een origineel geboortekaartje zoekt.
  Bedankt voor de goede zorgen, de topservice en de hoogstaande kwaliteit die zoetje levert.
  Wie weet roepen we in de toekomst je hulp nog een keertje in.
  Bedankt!
 • Geplaatst door Mandy
  Voor ons 2de kindje via Zoetje kaartjes laten maken, de samen werking ging super fijn je krijgt snel antwoord op je mailtjes en ze denken er goed mee over het idee wat je hebt!
  Bij de geboorte van onze dochter dit door gegeven en kreeg al snel het kaartje aangepast zodat wij deze konden na kijken een betaal linkje waardoor de kaartjes snel naar mij werden opgestuurd het pakketje wat je krijgt met daar in de kaartjes is een cadeautje om open te maken. Wij zijn erg trots op het resultaat van de kaartjes en sturen de kaartjes met een brede glimlach de deur uit!!

  Zoetje.com is echt een aanrader !
 • Geplaatst door Erwin
  Wauw, onze verwachtingen zijn overtroffen door Zoetje! Met veel geduld en flexibiliteit zijn we samen tot een schitterend kaartje gekomen. En toen het pakketje er was (goed getimed op kraamtranendag), zag het er schitterend uit! Een kaartje dat we vol trots op de bus hebben gedaan. Top!
 • Geplaatst door Stacey Kerseboom
  Ook voor ons tweede kindje hebben we zoetje.com ingeschakeld. En wederom was de service top. Ons kaartje kon vaak aangepast worden zodat alles naar onze wens was. Er werd weer snel gereageerd op onze mails èn de kaartjes waren snel binnen!
  Los daarvan zijn de kaartjes zelf ook weer helemaal geweldig.
  Een echte aanrader!
 • Geplaatst door Charlene
  Naast de vele complimenten over het verstuurde kaartje voor onze zoon was het voor mij ook een feestje om alles te ontvangen! Boven verwachtingen.

  Helaas is er net bezorgen iets mis gegaan maar door de juiste en snelle handelen ben ik meer dan tevreden.
 • Geplaatst door Linda
  Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat! Het was een feestje om de kaartjes te mogen ontvangen. Bijzonder leuk ingepakt en ook nog eens een cadeau erbij voor onze dochter Meeke!
  Marije nogmaals bedankt voor je hulp en het fijne contact!!
 • Geplaatst door Monique
  Twee weken terug is ons tweede kindje geboren. In dezelfde stijl als bij ons eerste kindje, heeft Marije ook dit keer weer een prachtig geboortekaartje gemaakt! Alles gaat in overleg en Marije luistert naar alle wensen. Wanneer de geboortekaartjes binnenkomen, is dat echt een cadeautje! Nogmaals heel erg dank!
 • Geplaatst door Eline
  Wat een super mooi kaartje is het geworden!!! We zijn er weer ontzettend blij mee!!
  En ook een heel erg lieve verrassing voor onze Feis ?, love it!!
 • Geplaatst door Tanja
  Direct bij de voorbeeldkaartjes verliefd geworden. Vandaag kwamen onze eigen kaartjes binnen en wat zijn ze mooi! Alles prachtig ingepakt met zelfs een kadotje extra er bij voor onze zoon. Een absolute aanrader voor iedereen die twijfelt. Volledig naar onze eigen wens gemaakt en exact zo binnen gekomen zoals we gehoopt hadden.
 • Geplaatst door Wieke
  Wow, wat een mooi kaartje voor Ezra! Alleen maar enthousiaste reacties. Van kraamhulp, verloskundige en ziekenhuis kregen we de reactie dat ze nog nooit zo'n kaartje gezien had, hij knalt er echt uit.

  Het ontwerpproces ging snel, zeer zorgvuldig, flexibel en met heel veel aandacht. Ook alle pakketjes waren een waar cadeautje. Ga zo door Marije!
 • Geplaatst door Angela de Koning
  Wauw, wat een prachtig geboortekaartje heeft Marije voor onze Mats ontworpen! Wij zochten een kaartje wat net even anders was dan het standaard kaartje, 'Zoetje' (Marije) heeft onze verwachting doen overtroffen. We waren zo op zoek naar iets bijzonders/speciaals en gelukkig vonden wij 'Zoetje'. Zo blij en trots zijn wij met het kaartje! Een bijzondere periode zo'n kleintje op komst en dat heeft Marije extra bijzonder voor ons gemaakt met een prachtig en naar wens ontworpen kaartje, wat helemaal bij ons en onze Mats past. We hebben zoveel leuke en mooie reacties mogen ontvangen, iedereen was zo verrast, het was een groot succes!
  Dank je wel Marije voor de super fijne, snelle, uiterst vriendelijke en soepel lopende service, je engelen geduld met ons, het mee denken, je creativiteit, de liefde en zoveel zorg wat je in ons kaartje (en de afwikkeling hiervan) heb gestoken. En natuurlijk het presentje..., zo leuk en zo lief! Ook wij raden iedereen 'Zoetje' aan! Wij gaan je niet meer vergeten.
 • Geplaatst door Hielke, Dominique en Pip Miedema
  Toen we op de website van zoetje.com kwamen, waren we meteen verkocht. Wat een originele en mooie geboortekaartjes! We kregen snel antwoord op onze vragen en Marije heeft de kaartjes steeds aangepast tot we helemaal tevreden waren. Nadat onze kleine meid geboren was en we Marije hiervan op de hoogte brachten, ging ze direct aan de slag met de kaartjes. En toen kregen we ze binnen... Wat een feest! Alles was mooi ingepakt en er zat ook nog een persoonlijk kaartje en zelfs een cadeautje bij voor onze Pip. Marije, nogmaals bedankt voor je geweldige inzet!!!
 • Geplaatst door Sandra
  We zijn super blij met onze geboortekaartjes! Veel mailcontact gehad met Marije. Heel snel reactie op al onze mailtjes met vragen. Marije denkt goed mee. Het kaartje is aangepast, zodat het helemaal bij ons paste. De geboortekaartjes waren snel klaar ondanks de Kerstvakantie! De kaartjes kwamen binnen als een cadeautje. Super leuk om uit te pakken! Wij waren erg blij met onze keuze voor ‘Zoetje’!
 • Geplaatst door Melanie
  Marije heeft naar aanleiding van een impressiefoto van mijn babyshower een geboortekaartje voor onze zoon ontworpen waar we alleen van konden dromen. Toen wij het pakketje ontvingen was het ook een geweldige beleving om alles uit te pakken. Het contact en de vriendelijkheid waarmee jij ons hebt geholpen verdiend echt een dikke 10. Lieve Marije heel erg bedankt! Ook namens Luca
 • Geplaatst door Ginger
  Wat een topservice! Alles gaat zo fijn, snel en makkelijk in de communicatie. Marije past alles aan naar de eigen wensen en denkt zo goed mee als je een oplossing zoekt voor niet de standaard teksten. Het uitpakken van de kaartjes is een feestje op zich, er is zoveel liefde en zorg in gestoken om van de geboortekaartjes iets bijzonders te maken. We kunnen iedereen aanraden om haar bij de aankondiging van de geboorte van jullie kleintje in de arm te nemen!
 • Geplaatst door Iris
  Wat een fijne samenwerking met Marije om het geboortekaartje voor onze dochter te maken! Geboren met kerst bleek geen probleem, we hebben tijdens de feestdagen contact gehad om alles te finaliseren. De gebruikte materialen zijn prachtig en het ontwerp origineel & stijlvol. Zeer veel lof geoogst bij iedereen die het kaartje heeft ontvangen.
 • Geplaatst door Lizzy
  Hele mooie kaartjes! Alle wensen zijn bespreekbaar en wat een feest om het pakketje waarin de kaartjes worden geleverd uit te pakken!
 • Geplaatst door Nicole
  Origineel en kwalitatief hoogwaardige kaartjes. Heel blij met het kaartje voor onze zoon Abel.
 • Geplaatst door Ronald
  Wat was het een pretje om de kaartjes te pakken! Je hebt er goed je best op gedaan. We zouden bijna nog een kind willen alleen maar om opnieuw geboortekaartjes bij je te bestellen
 • Geplaatst door Christian Bosch
  Heel blij met het door Zoetje gemaakte kaartje! Helemaal naar onze wens. Kaartjes kwamen als een echt cadeautje binnen met een presentje. Het zijn net die kleine beetjes extra die het doen. We raden iedereen Zoetje aan!
 • Geplaatst door Wietske
  Wat een prachtige kaartjes maakt Zoetje! We vonden het nog lastig kiezen, maar uiteindelijk zijn we helemaal blij met het leuke retro geboortekaartje. Marije heeft het helemaal naar wens gemaakt en was heel snel met alle wijzigingen. Veel complimenten gehad en ik zou een volgende keer zo weer een kaartje bij Zoetje uitzoeken.
 • Geplaatst door Hanneke
  Beste marije,

  Wat een super mooi kaartje heb je weer gemaakt. We zijn ontzettend blij met het resultaat en krijgen echt leuke reacties van iedereen.
  Nu de 2e keer dat je een kaartje hebt ontworpen voor ons, blijft origineel en uniek.
 • Geplaatst door Jade Franken
  2 jaar geleden kwam ik bij zoetje terecht toen ik op zoek was naar een geboortekaartje voor mijn zoontje.. Ik was helemaal verliefd toen ik het proefkaartje ontving, het enige probleem vond ik zelf dat ik van België ben en de kaartjes wat later zouden aankomen met de post. Helaas heb ik toen geen kaartje besteld bij Zoetje, 2jaar lang heb ik hier spijt van gehad.. Nu bij ons dochtertje dat net geboren is wou ik zeker en vast bestellen bij Zoetje of ik nu wat langer moest wachten of niet. MAAR DIT WAS HET WACHTEN MEER DAN WAARD ( en eigelijk moest ik helemaal niet lang wachten hoor) Waw, wat een feest om de doos uit te pakken met de kaartjes ( mijn vriend kwam zelfs helpen!!) Vele complimenten krijgen we over de kaartjes, speciaal, uniek.. noem maar op. Dankuwel om voor ons een prachtig kaartje te maken!!!
 • Geplaatst door Astrid
  Helemaal naar eigen wens het kaartje kunnen finetunen. De basis is al fantastisch trouwens, geheel eigen stijl en aparter dan ik op andere sites heb gezien. Ook de afwerking in adresstickers, envelop en stickers om de envelop mee te sluiten passen in de stijl van het kaartje en vormen zo één geheel. Het maakt het helemaal af.
  Het ontvangen van de doos met alle kaartjes, stickers en enveloppen was een waar feestje!

  Dank je wel dat je het zo bijzonder hebt gemaakt. We hebben ontzettend veel leuke reacties op het kaartje gekregen! Ik zal je aan iedereen aanraden!
 • Geplaatst door Chantal
  Wij zijn erg lang bezig geweest met onze zoektocht naar een mooi geboortekaartje. Uiteindelijk hadden wij er 1 gevonden welke wij een tijd later helaas niet meer zo mooi vonden. Enigszins met verloren moed pakte ik de zoektocht weer op en al vrij snel kwam ik uit bij het geboortekaartje "Sofie" van zoetje.com

  Ik was gelijk verliefd om dit kaartje en mijn partner gelukkig ook.
  Uiteraard direct een proefdruk besteld en deze heel snel ontvangen. Het kaartje was in het echt nog mooier dan op de site!

  Aangezien wij nog wat kleine aanpassingen wenste, hebben wij een aantal malen met Marije gemaild en dit contact verliep erg soepel, vlot en uiterst vriendelijk en meedenkend.

  Al snel was ons kaartje helemaal perfect en ontvingen wij uiterlijk twee dagen later de kaartjes. Zoals anderen alin het gastenboek schreven, het uitpakken was al een feestje op zich. Wat was het mooi ingepakt, er zat zelfs nog een mooi cadeau in hetvpakketje verstopt!

  Aan alles is te zien dat Marije dit met veel liefde en plezier doet. Wij waren echt aangenaam verrast en zullen niet schromen mensen attent te maken op jouw site.

  Nogmaals enorm bedankt en veel succes met je super leuke bedrijfje!

  Liefst, Johan, Chantal, Noortje & Sofie
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 10-08-2019 - Wat krijgen we weer een leuke reacties op het geboortekaartje...  lees meer
 • 09-08-2019 - Lieve Marije,
  We hebben lang gezocht naar een geboortekaartje maar toen...  lees meer
 • 09-08-2019 - Het was weer een feestje om voor onze tweede de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2011 - 2019 Zoetje en Nozem geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.