Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Vona
  Ook voor de geboorte van mijn tweede zoontje heeft Marije een super geweldige kaart ontworpen. Ik ben enorm blij met de vlotte communicatie, bereidwillig en meedenken in aanpassingen en met het SUPER kaartje als resultaat! En wat een kadootje was het weer om de kaartjes te krijgen en uit te pakken. Dat is de kers op de taart!
  Ik heb heel erg veel positieve reacties gekregen op de kaartjes. De mooie kaartjes van Marije en haar service kan ik iedereen aanraden! Geweldig!
 • Geplaatst door Rosalinde
  Voor de tweede keer zijn wij super blij met het geboortekaartje van Zoetje.

  Nadat wij voor onze oudste zoon een geboortekaartje van Zoetje hadden uitgezocht, begon tijdens de zwangerschap van onze tweede zoon de zoektocht naar een net zo leuk geboortekaartje. Dit bleek onmogelijk. We kwamen dan ook al snel weer uit bij Marije. Na enige mailwisseling, waarin wij onze wensen kenbaar maakten (graag iets anders dan het vorige kaartje, maar wel dat het duidelijk broertjes zijn), heeft Marije voor ons echt een geweldig kaartje ontworpen met een super origineel bouwpakket. Echt zo ontzettend tof en precies wat wij in gedachte hadden. Niks was teveel gevraagd. Ik ben nog al een twijfelaar en het ontwerp is meerdere keren aangepast, maar dat was allemaal geen enkel probleem. Inmiddels zijn de kaartjes allemaal verstuurd (en grotendeels ontvangen) en hebben we (net als de vorige keer) al heel wat enthousiaste reacties gekregen.

  Ook via deze weg nogmaals bedankt voor alles: het prachtige ontwerp, het oneindig aanpassen, het zorgvuldige inpakken, het lieve cadeautje, eigenlijk gewoon het totaalpakket. Alles klopt.
  Mochten we ooit weer in verwachting raken, you never know, dan komen we zeker weer bij je terug.

  Veel liefs, Ron, Rosalinde, Floris en Beau
 • Geplaatst door Laura
  Hoi Marije,

  Voor onze zoon de geboortekaartjes bij jou laten ontwerpen, waarna we zo ontzettend blij waren met het resultaat... daarom bij onze dochter snel de keuze weer gemaakt om jou weer te benaderen voor het geboortekaartje.
  We waren zelf wat aan de late kant maar je hebt meteen snel geregeerd en dat heeft een mooi 2e geboortekaartje opgeleverd.. weer één waar we ontzettend trots op zijn! Waar we ook weer leuke reacties op krijgen.
  De zorg en aandacht die eraan besteed word is een waar cadeautje!!

  Bedankt voor je hulp, aandacht en ontwerpen!!
  Liefs Tjerk Laura
  Jelte Linde
 • Geplaatst door Zillah
  Lieve Marije,

  Ook via deze weg willen we je enorm bedanken voor jouw hulp om al onze wensen op papier te krijgen!
  We blijven het bijzonder vinden hoe snel je al onze wensen wist te vertalen tot een prachtig eindresultaat!

  Ondanks de drukte reageerde je behoorlijk snel en geen enkele aanpassing was voor jou teveel. Het was een feest om de kartjes uit te pakken, wat heb je ze prachtig ingepakt! Je hebt ons enorm veel werk uit handen genomen en hier zijn we je heel dankbaar voor. We raden jou zeker aan bij anderen, want we krijgen veel positieve reacties op de kaart!

  Liefs,
  Kevin, Zillah en Jack
 • Geplaatst door Iris
  Wat zijn wij blij met onze geboortekaartjes die Marije voor onze dochter heeft ontworpen en gemaakt. Precies zoals we verwachtte.
  We hebben al veel positieve reacties gehad over hoe uniek onze kaartjes !

  Er is veel zorg aan besteed, de kaartjes uitpakken waren al een feest!
  Marije hartstikke bedankt namens twee trotse ouders! liefs Rob en Iris
 • Geplaatst door Marleen
  Wij zijn heel erg blij met het kaartje en krijgen daar ook veel leuke reacties op! Het contact met Marije verliep zeer prettig, ik had in mijn hoofd een duidelijk beeld van hoe ik het wilde en Marije kon dat moeiteloos omzetten naar een ontwerp. De responstijd was erg kort, wat ik fijn vond. En ook de uiteindelijke bestelling was snel geleverd, waardoor iedereen binnen een week na geboorte het kaartje in huis had.
  Heel erg bedankt Marije!
 • Geplaatst door Nikky
  De keuze gemaakt om door Marije onze geboortekaartjes te laten maken, omdat de ontwerpen op de site ons erg aanspraken. Zo pietje precies als wij zelf zijn, hebben we het Marije niet heel gemakkelijk gemaakt, maar met haar engelen geduld heeft ze onze wensen heel goed vertaald.

  Ontzettend blij met het eindresultaat! Door de creatieve manier van inpakken, was het daarbij ook ontzettend leuk om de kaartjes uit te pakken. Wij vinden Marije echt een aanrader en mocht het zo uitkomen, zouden wij onze geboortekaartjes zeker weer door haar laten maken.

  De kaartjes zijn vandaag op de bus gegaan en wij zijn erg benieuwd naar alle reacties!

  Marije, nogmaals bedankt!
 • Geplaatst door Rosanne
  Lieve Marije,
  Heel erg bedankt voor de prachtige geboortekaartjes voor onze zoon.
  Je hebt onze wensen super goed vertaald in het kaartje. We hebben al veel complimenten over het mooie kaartje ontvangen!
  Het uitpakken van het pakketje was ook een feestje
  Hopelijk tot een volgende keer
  Liefs Rosanne
 • Geplaatst door Maaike
  Ons geboortekaartjes laten maken aan de hand van onze wensen. Marije begreep gelijk wat we wilden. Contact is liep vlot. Ook de levering van de kaarten waren snel thuis bezorgd. Veel leuke reacties op gehad.
  Kaarten en toebehoren waren netje verpakt,leuk wel een cadeau .
  Al met al voldeed alles aan onze verwachtingen.
  Nogmaals dank Marije!
 • Geplaatst door Emmy
  Super fijn geholpen en wat een feestje was de doos met kaartjes. Te leuk om open te maken eigenlijk. Super bedankt Marije!
 • Geplaatst door Janneke
  We hadden voor een kaartje van Zoetje gekozen vanwege de stoffen die bij de kaarten geleverd waren. Is toch weer even wat anders en vonden wij erg mooi. Ook waren we erg te spreken over dat we de kaart op maat konden maken. Het contact met Marije liep erg soepel: ze reageerde erg snel, kwam met leuke ideeën en begreep meteen wat wij wilde met onze ideeën. Toen we de proefdruk binnen kregen, was deze nog mooier dan verwacht. We hebben erg veel leuke reacties op de kaart ontvangen en zijn zelf helemaal verliefd op de mooie labels. We zouden deze kaarten absoluut aanraden, zowel vanwege de mooie uitvoering als vanwege de super fijne en goede service.
 • Geplaatst door Magdaleen Kragt
  Wat een feestje om onze bestelling uit te pakken!
  Wij zijn onwijs blij met ons geboorte kaartje. Helemaal aangepast naar onze wensen. Alles is mogelijk en niks is te veel gevraagd.
  De communicatie is super verlopen. Echt een aanrader om je kaartjes bij Marije te bestellen.
  Het zal zeker geen teleurstelling zijn.

  Marije nogmaals enorm bedankt!
 • Geplaatst door Celisia
  Hi Marije,

  Echt super bedankt voor jouw inzet bij het ontwerpen van het geboortekaartje van onze zoon.
  Jouw inzet en creativiteit zijn top.
  Ik had een "moodboard" bij je aangeleverd en jij voelde feilloos aan wat ik in mijn hoofd had.
  Niets is je te gek qua aanpassingen.
  Dan nog te zwijgen over je snelle handelen en de manier van verzending. Wat een feest hoe jij de kaarten aanlevert.

  Heel erg bedankt voor alles.
  Hier zitten 2 zeer tevreden klanten.

  Liefs,

  San & Celies
 • Geplaatst door Marleen Kasper
  Wat krijgen we weer een leuke reacties op het geboortekaartje van Zoetje!!
  Marije heeft in 2017 voor onze dochter en nu voor onze zoon het geboortekaartje gemaakt.
  Complimenten voor je geduld, de vlotte communicatie en snelle levering!

  Ontzettend bedankt!

  Groetjes,
  Richard, Marleen, Leah Lou en Pim
 • Geplaatst door Marjolijn & Maarten
  Lieve Marije,
  We hebben lang gezocht naar een geboortekaartje maar toen we jouw website zagen, de mogelijkheden en het fijne contact dat we direct met jou hadden was verder zoeken niet meer nodig! Vanaf het allereerste contact was het een feestje! Alle post die wij mochten ontvangen, van het proefpakket tot aan het uiteindelijke geboortekaartje het waren steeds echt cadeautjes om uit te mogen pakken. Alles zorgvuldig en feestelijk ingepakt en voorzien van een persoonlijk berichtje echt super! Hoe vaak je ook aanpassingen zou willen doen het is voor jou allemaal geen probleem. Je bent eerlijk, warm en snel in je communicatie wat het heel fijn maakt. We vonden het heel prettig om met jou samen te werken en zijn dan ook super enthousiast over het eindresultaat. Bij een volgende feestelijke gebeurtenis zullen wij jou zeker weer contacten. Dank voor alle goede zorgen, voor het zeer attente cadeautje en blijf vooral zoals je bent. Liefs - Maarten, Marjolijn & Suze
 • Geplaatst door Jacobien
  Het was weer een feestje om voor onze tweede de kaartjes uit te pakken en op te sturen. Veel enthousiaste reacties en wij zijn heel blij met de manier waarop wij wereldkundig hebben kunnen maken dat onze zoon is geboren.
  Marije, je service is snel, prettig en persoonlijk. Heel fijn!
 • Geplaatst door Vanessa
  Marije heeft in 2016 en in 2019 de geboortekaartjes gemaakt voor onze twee zoontjes. De reden dat ik dit jaar ook weer voor Marije heb gekozen, is omdat zij mooie originele kaartjes maakt, waar we vele leuke reacties op hebben ontvangen. De communicatie verloopt soepel en snel via de mail, en de kaartjes, enveloppen en adresstickers zijn na de geboorte snel bezorgd. Alles mooi verpakt. Een feestje om uit te pakken!
 • Geplaatst door Romkje
  Wat een geweldig mooi pakketje met genoortekaartjes mochten wij vandaag ontvangen. Een feest om dit pakket te openen.
  Een prachtig geboortekaartje naar onze wens vormgegeven! En helemaal af met bijpassende enveloppe en adressticker!!
  En dat alles met een super snelle en fijne communicatie via de mail.

  Bedankt!
 • Geplaatst door bar
  Echt een top service weer 👌🏻
  Fijn mailcontact en een top resultaat geleverd.
  We hebben weer in spanning zitten wachten tot het pakketje geleverd werd. Het is een feest om het uit te mogen pakken 🤗🥰
  En nu alleen maar positieve reacties op het kaartje!
 • Geplaatst door Tijmke
  Zo onwijs blij met ons geboortekaartje ontworpen door Marije. Onze vele wensen en vragen heeft zij super geduldig beantwoord en ingewilligd. Echt ongelofelijk. Super bedankt voor de fijne communicatie, super leuke, originele verpakkingen met allemaal leuke verrassingen en cadeautjes. Echt een feestje om uit te pakken 🙌🏻
 • Geplaatst door Fam v H
  Helemaal tevreden!prachtig verzorgd! en heel veel positieve reacties op het geboortekaartje.
  Echt een cadeautje om uit te pakken en wat een leuke verrassing
  Ook de naamslinger in de stijl van het geboortekaartje erbij nemen is een aanrader om voor het raam te hangen en later op het kamertje.
  Helemaal blij met zoetje
 • Geplaatst door jeremy & olga
  Ik zocht iets uniek, iets anders dan anders. Ik zocht iets dat niet zomaar uit een printer rolt. Na een tijdje rondsurfen stuitte ik op zoetje.com en dit sprak me direct aan.. Ben toen begonnen met te communiceren betreffende mijn persoonlijke wensen, de communicatie verliep ontzettend goed en kreeg bijna steeds binnen enkele uren feedback om zo tot een ontwerp te komen. Het eindontwerp was uiteindelijk mooier dan ik zelfs had verwacht! Bij de geboorte hebben we dan de laatste details verzonden en amper een 3 tal dagen later zaten de kaartjes al op de post. Het was een leuke verassing om er nog een persoonlijk item bij te krijgen ..
  Ik kan deze service alleen maar aanraden aan iedereen die iets speciaal wil maken van de geboorte, huwelijk, of wat dan ook!!
  Mijn dank nog eens aan Marije voor de subliem mooie en unieke kaart voor de geboorte van mijn zoon
 • Geplaatst door Koen
  Voor de 2e keer heeft Marije ons super goed geholpen met een hele mooie Sep kaart voor onze eigen Sep!!!!

  Zoetje is een echte aanrader, super goede service, goede kwaliteit en zeer betrokken.

  Ga zo door met nieuwe ouders nog trotser maken!
 • Geplaatst door Tinne en Peter
  Beste Marije, na lang zoeken heb ik het perfecte geboortekaartje gevonden bij zoetje. Het was helemaal wat ik in mijn gedachte had en daar stond het ineens op Pinterest. Direct contact gezocht met jou en dit verliep vlekkeloos. Wat waren we blij met het kaartje en de leuke verpakking. Het was spannend. De familie en vrienden waren dol enthousiast over hoe het thema helemaal bij ons verhaal past. Nogmaals bedankt

  Goe bezig
 • Geplaatst door Charise
  Wij konden niet slagen voor een geboortekaartje omdat we iets “anders” wilde. Via via bij Zoetje.com uitgekomen, en daar zijn we heel blij om! Zonder moeite kregen we proefkaartjes. Alles kon en mocht aangepast worden en al snel hadden wij door te combineren en aan te passen ons “perfecte” kaartje! Het pakketje was heel snel in huis en was een feestje om open te maken! Ook kregen we een extra cadeautje, hoe ontzettend lief! Een echte aanrader.

  Mochten wij ooit nog een keer kaartjes nodig hebben, komen we bij je terug! Heel erg bedankt voor alles!
 • Geplaatst door Kelly
  Een super mooi kaartje laten maken door marije, helemaal blij mee
 • Geplaatst door Marije & Leon
  Wat hebben wij voor Sofie een mooi geboortekaartje laten maken door Marije❤️
  De communicatie verliep vlekkeloos, niks was te gek of Marije paste het weer aan, je bent een topper!
  Wij hebben twee kaartjes kunnen combineren waardoor het ook echt Sofie haar geboortekaartje werd?
  Het is een feest als de bestelling binnen komt?
  Wat had je het mooi ingepakt?

  Heel erg bedankt voor alles!

  Groetjes, Marije, Leon & Sofie
 • Geplaatst door Tim
  De kaartjes zijn prachtig geworden en de service is fantastisch! Dankjewel nogmaals Marije?
 • Geplaatst door Lisanne
  Hier ons 2de bericht in jou gastenboek Marije. We hebben nu 2 zoons en beide keren ons kaartje laten maken bij Marije! Het is zo persoonlijk contact en dat werkt zo fijn. 2 keer een prachtig kaartje mogen maken met alle persoonlijke dingen er in en het wordt prachtig omgezet in een super leuk en mooi kaartje! Ik zou iedereen aanraden om bij zoetje een kaartje te laten maken. Het is al een feestje om ze te ontvangen en op te sturen naar familie en vrienden! Bedankt voor het mooie kaartje....wederom veel leuke reacties!
 • Geplaatst door Anne-Carlijn en Alex
  Voor de geboorte van onze zoon Oliver zijn wij op zoek gegaan naar een uniek geboortekaartje. Uiteindelijk zijn wij uitgekomen bij zoetje.com en zijn wij heel erg goed en vriendelijk geholpen door Marije. Ze heeft naar al onze wensen geluisterd en was erg vlot met het reageren. Niets was te veel voor haar en het resultaat is fantastisch! We hebben erg veel leuke reacties op onze kaart gekregen. Daarnaast was het een leuke verrassing om te zien hoe ze alles verpakt had, echt een cadeau om uit te pakken! Het extra cadeautje werd ook erg gewaardeerd.

  Een echte aanrader!
 • Geplaatst door Carlijn
  Wij hebben voor onze zoon de kaartjes en de adresstickers laten maken bij Zoetje. We zijn heel blij met het resutaat, een super stoere kaart die we op elke mogelijke manier konden aanpassen; een achterkant van het ene kaartje, de voorkant van de ander enz... het contact verliep snel en makkelijk.
  De kaartjes waren super leuk verpakt, mèt een verrassing! Echt een cadeautje om te krijgen.
  Kortom heel enthousiast en blij met de kaart en alles er om heen!
 • Geplaatst door Kimberly
  Voor de geboortes van onze beide dochters hebben we gekozen voor Zoetje (Marije). Marije maakt zulke mooie, bijzondere kaartjes. Dat blijkt ook uit de enthousiaste reacties van familie en vrienden. Bij onze tweede dochter kozen we voor houten hangers. We hadden slechts ideeën over hoe de hangers eruit moesten gaan zien. Marije heeft die ideeën omgezet in een prachtige hanger. En het is waar wat ze schrijft: ze is pas tevreden als jij tevreden bent. Een andere reden om twee keer te kiezen voor Zoetje is de manier waarop we de kaartjes thuis gestuurd kregen: een waar cadeau om uit te pakken. Het maakte de kraamperiodes extra vrolijk! Uit alle contactmomenten met Zoetje/Marije bleek veel zorg, liefde en aandacht. Wij zijn fans.
 • Geplaatst door Kiki
  Wauw, wat een prachtig kaartje heeft Marije voor ons gemaakt! Super fijne communicatie over de email, niks was te gek en alles kon.
  Het was een feestje om de kaartjes , die prachtig waren verpakt, open te maken! En wat krijgen we leuke reacties op het kaartje. Marije, super bedankt! Een aanrader voor iedereen die een mooi en persoonlijk kaartje wil sturen!
 • Geplaatst door Joyce
  Na lang zoeken voor het unieke geboortekaartje bij Zoetje uitgekomen. Nadat we een aantal voorbeelden hadden besteld, onze wensen op de mail gezet. Al snel reactie, en alles wat we graag wilde bleek mogelijk te zijn. Altijd snel reactie, en super service.
  Uiteindelijk de geboortekaartjes ontvangen, weliswaar een cadeautje zo leuk! Super leuk verpakt, en ook nog een leuk cadeautje voor de kleine.
  Ik zou Zoetje zeker bij iedereen aanraden.

  Dankjewel Marije voor de super goede service!
 • Geplaatst door Nathalie
  Lieve Marije,

  In één woord, helemaal geweldig wat je voor ons hebt gemaakt. Het is niet zo’n standaard kaart waar je er al honderden van hebt. Het is echt met liefde gemaakt en dat zie je terug in de kaart.

  Heel erg bedankt
 • Geplaatst door Dennis Boonen
  Een dikke aanrader !!
  Zeer vlotte communicatie en zéér behulpzaam...
  Het pakketje was supersnel geleverd en toen we het open deden bleek het ook nog eens geweldig verpakt te zijn!!
  Het was zo mooi ingepakt dat ik het eerst niet durfde open doen

  Ook zat er nog een leuke attentie bij voor onze kleine !
  Ik kan Zoetje alleen maar aanraden aan iedereen...
 • Geplaatst door Martijn & Maxime
  Als je opzoek bent naar een origineel, stoer en persoonlijk kaartje ben je bij zoetje aan het juiste adres! Het was een feestje om het kaartje te ontvangen. Onwijs gaaf kaartje van mooie kwaliteit! Ontzettend blij met de service van Marije. Krijgen zoveel leuke en positieve reacties op het geboorte kaartje van onze zoon! Mocht we weer een kaartje nodig hebben zullen we zeker weer contact opnemen!
 • Geplaatst door Johan & Michaela
  Bedankt Marije voor een tof ontworpen kaartje. Super goede opvolging en zeer snelle levering met een leuke attentie.
  Vijf sterren service!!!
 • Geplaatst door Julie & Kelly
  Hoi Marije

  We willen je bedanken voor het geweldige kaartje dat je gemaakt hebt. We hebben een mooie creatie gemaakt uit een combinatie van reeds bestaande kaartjes. We mochten ten allen tijde vragen stellen of opmerkingen geven en die werden ook meteen aangepast.
  De service de je levert is gewoon top! Een echte aanrader voor eenieder die een origineel geboortekaartje zoekt.
  Bedankt voor de goede zorgen, de topservice en de hoogstaande kwaliteit die zoetje levert.
  Wie weet roepen we in de toekomst je hulp nog een keertje in.
  Bedankt!
 • Geplaatst door Mandy
  Voor ons 2de kindje via Zoetje kaartjes laten maken, de samen werking ging super fijn je krijgt snel antwoord op je mailtjes en ze denken er goed mee over het idee wat je hebt!
  Bij de geboorte van onze dochter dit door gegeven en kreeg al snel het kaartje aangepast zodat wij deze konden na kijken een betaal linkje waardoor de kaartjes snel naar mij werden opgestuurd het pakketje wat je krijgt met daar in de kaartjes is een cadeautje om open te maken. Wij zijn erg trots op het resultaat van de kaartjes en sturen de kaartjes met een brede glimlach de deur uit!!

  Zoetje.com is echt een aanrader !
 • Geplaatst door Erwin
  Wauw, onze verwachtingen zijn overtroffen door Zoetje! Met veel geduld en flexibiliteit zijn we samen tot een schitterend kaartje gekomen. En toen het pakketje er was (goed getimed op kraamtranendag), zag het er schitterend uit! Een kaartje dat we vol trots op de bus hebben gedaan. Top!
 • Geplaatst door Stacey Kerseboom
  Ook voor ons tweede kindje hebben we zoetje.com ingeschakeld. En wederom was de service top. Ons kaartje kon vaak aangepast worden zodat alles naar onze wens was. Er werd weer snel gereageerd op onze mails èn de kaartjes waren snel binnen!
  Los daarvan zijn de kaartjes zelf ook weer helemaal geweldig.
  Een echte aanrader!
 • Geplaatst door Charlene
  Naast de vele complimenten over het verstuurde kaartje voor onze zoon was het voor mij ook een feestje om alles te ontvangen! Boven verwachtingen.

  Helaas is er net bezorgen iets mis gegaan maar door de juiste en snelle handelen ben ik meer dan tevreden.
 • Geplaatst door Linda
  Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat! Het was een feestje om de kaartjes te mogen ontvangen. Bijzonder leuk ingepakt en ook nog eens een cadeau erbij voor onze dochter Meeke!
  Marije nogmaals bedankt voor je hulp en het fijne contact!!
 • Geplaatst door Monique
  Twee weken terug is ons tweede kindje geboren. In dezelfde stijl als bij ons eerste kindje, heeft Marije ook dit keer weer een prachtig geboortekaartje gemaakt! Alles gaat in overleg en Marije luistert naar alle wensen. Wanneer de geboortekaartjes binnenkomen, is dat echt een cadeautje! Nogmaals heel erg dank!
 • Geplaatst door Eline
  Wat een super mooi kaartje is het geworden!!! We zijn er weer ontzettend blij mee!!
  En ook een heel erg lieve verrassing voor onze Feis ?, love it!!
 • Geplaatst door Tanja
  Direct bij de voorbeeldkaartjes verliefd geworden. Vandaag kwamen onze eigen kaartjes binnen en wat zijn ze mooi! Alles prachtig ingepakt met zelfs een kadotje extra er bij voor onze zoon. Een absolute aanrader voor iedereen die twijfelt. Volledig naar onze eigen wens gemaakt en exact zo binnen gekomen zoals we gehoopt hadden.
 • Geplaatst door Wieke
  Wow, wat een mooi kaartje voor Ezra! Alleen maar enthousiaste reacties. Van kraamhulp, verloskundige en ziekenhuis kregen we de reactie dat ze nog nooit zo'n kaartje gezien had, hij knalt er echt uit.

  Het ontwerpproces ging snel, zeer zorgvuldig, flexibel en met heel veel aandacht. Ook alle pakketjes waren een waar cadeautje. Ga zo door Marije!
 • Geplaatst door Angela de Koning
  Wauw, wat een prachtig geboortekaartje heeft Marije voor onze Mats ontworpen! Wij zochten een kaartje wat net even anders was dan het standaard kaartje, 'Zoetje' (Marije) heeft onze verwachting doen overtroffen. We waren zo op zoek naar iets bijzonders/speciaals en gelukkig vonden wij 'Zoetje'. Zo blij en trots zijn wij met het kaartje! Een bijzondere periode zo'n kleintje op komst en dat heeft Marije extra bijzonder voor ons gemaakt met een prachtig en naar wens ontworpen kaartje, wat helemaal bij ons en onze Mats past. We hebben zoveel leuke en mooie reacties mogen ontvangen, iedereen was zo verrast, het was een groot succes!
  Dank je wel Marije voor de super fijne, snelle, uiterst vriendelijke en soepel lopende service, je engelen geduld met ons, het mee denken, je creativiteit, de liefde en zoveel zorg wat je in ons kaartje (en de afwikkeling hiervan) heb gestoken. En natuurlijk het presentje..., zo leuk en zo lief! Ook wij raden iedereen 'Zoetje' aan! Wij gaan je niet meer vergeten.
 • Geplaatst door Hielke, Dominique en Pip Miedema
  Toen we op de website van zoetje.com kwamen, waren we meteen verkocht. Wat een originele en mooie geboortekaartjes! We kregen snel antwoord op onze vragen en Marije heeft de kaartjes steeds aangepast tot we helemaal tevreden waren. Nadat onze kleine meid geboren was en we Marije hiervan op de hoogte brachten, ging ze direct aan de slag met de kaartjes. En toen kregen we ze binnen... Wat een feest! Alles was mooi ingepakt en er zat ook nog een persoonlijk kaartje en zelfs een cadeautje bij voor onze Pip. Marije, nogmaals bedankt voor je geweldige inzet!!!
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 16-10-2019 - Ook voor de geboorte van mijn tweede zoontje heeft Marije...  lees meer
 • 10-10-2019 - Voor de tweede keer zijn wij super blij met het...  lees meer
 • 03-10-2019 - Hoi Marije,

  Voor onze zoon de geboortekaartjes bij jou laten ontwerpen,...  lees meer
Plaats een bericht
© 2011 - 2019 Zoetje en Nozem geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.